Nybyggnadsprojekt
Garphyttan - Brf Folkparken i Garphyttan

Garphyttan, Garphyttan, Örebro kommun

I natursköna omgivningar - i ett barnvänligt och lugnt område i Garphyttan - ska det byggas 14 mycket trivsamma brf-parhus! Adressen är Tysslingevägen, välkomna hit! Beräknad inflytt Q3-Q4 2019.

Bostäderna är i två plan fördelat på 115 kvm och varje bostad har generös tomt och egen carport! På bottenvåningen är det ett rymligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Praktiskt och välplanerat kök från Marbodal, en rymlig hall och ett stort badrum. På övervåningen finns 4 sovrum - alternativ 3 sovrum och ett allrum. Här finns också ett badrum. Från det ena sovrummet kommer ni ut till balkong med fin utsikt över området.
Bostäderna har genomgående hög standard, två helkaklade badrum varav ett med tvättavdelning. Carport med tillhörande rymligt förråd till varje bostad, fritt beläget vid sidan av huskroppen. En mysig liten egen gränd där familjerna kan samlas och barnen kan leka i lekparken!

Garphyttan ligger ca 15 km väster om Örebro. I Garphyttan finns vackra vandringsleder i Kilsbergen och motions- och skidspår i friluftsparadiset Ånnaboda. Centralt i Garphyttan finns affär, skola och barnomsorg. Bra kommunikation till Örebro.

Anmäl intresse genom att maila [email protected]

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval.

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

Gro Velta

Telefon: 076-010 56 65
E-post: [email protected]

Bjurfors Örebro


E-post: [email protected]

Guider & Tips