Nybyggnadsprojekt
Gideonsberg - Kungsljuset

Gideonsberg, Västerås, Västerås kommun

Brf Kungsljuset är profilhus med mycket spännande trekantiga planlösningar och stora generösa balkonger med närmare 300° utsikt. Utan onödig insyn kan du tillgodogöra dig större delen av dagens solljus i friska luften. Innanför finns ljusa vardagsrum och kök i öppen planlösning med smarta placeringar av väggar och vinkelräta hörn.

Brf Kungsljuset består av 101 lägenheter med 1 till 4 rum och kök, fördelade på sex hus. Arkitekturen på husen är triangulär och planlösningarna präglas av husens trekantiga form. Lägenheterna är välplanerade och inreds med noga utvald inredning som är hållbar och tidsenlig. Profilhusen erbjuder även föreningslokal med pentry och uteplats, övernattningslägenhet, tvättstuga och garage.

"Vi har skapat lägenheter med unika kvaliteter. Som arkitekt hör det till ovanligheterna att man får möjlighet att realisera de mer djärva idéer. Vi har hittat något mycket speciellt för brf Kungsljuset", säger Johannes Tovatt, arkitekt på Tovatt Architects and Planners. Läs mer om arkitetens tankar i vår foldern under Länkar.

Läs mer om projektet hos HSB ProjektPartner AB

44 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB ProjektPartner AB

Johan Lind

Telefon: 070-2801428
E-post: [email protected]

HSB ProjektPartner AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips