Nybyggnadsprojekt
Glasberga Sjöstad - Glasbergahöjden

Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun

Endast 2 hus kvar! På höjden med utsikt över Glasbergasjön och Glasberga gård ligger Götenhus nya och sista bostadsområde Höjden. Här byggs 8 st fristående villor med garage i traditionell stil med vackra träfasader, spröjsade fönster och pampiga entreér. I ett område utan genomfart för bilar kan barnen leka ute, lära sig cykla, hoppa hopprep. Tomterna bereds med såbäddar och stenmjöl vid gångar och uteplats, det ger dig möjlighet att själv utforma och skapa din egna trädgårdsoas, kanske vill du bygga en uteplats i trä, lägga marksten och rulla ut en färdig gräsmatta? Endast fantasin sätter gränser för hur du kan ha det.

Välkommen till en generös och modern tvåplansvilla med vackra ljusinsläpp, trendigt kök samt massor av förvaring för både kläder och prylar.

I detta hus är det lätt att umgås med familj, släkt och vänner tack vare de stora umgängesytorna på båda botten- övervåningen samt de många sovrummen för övernattande gäster. I entrén möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv, skjutdörrsgarderob, ingång till wc/dusch och en öppen trappa till övervåningen.

Många undersökningar visar att köket är det viktigaste rummet i vårt hem och därför har Götenehus lagt extra mycket kärlek och omtanke här. Stora arbetsytor gör det enkelt att arbeta i köket och vid den praktiska bardelen kan barnen läsa läxor, titta på datorn eller varför inte duka upp buffén här!

Intill köket ligger tvättstugan med grovingång för de tillfällen du kommer hem med leriga kläder eller smutsig barnvagn. Vardagsrummet har stora ljusinsläpp och det kan enkelt delas av till ett extra sovrum om du har behov av det.

Övervåningen rymmer fyra sovrum och ett stort lättmöblerat allrum. I det större sovrummet finns en skjutdörrsgarderob och i de mindre finns klädförvaring som tillval. Här finns också ett badrum där du kan välja en extra stor kommod för den stora familjen!

På hallgolvet ligger klinker eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och tack vare golvvärmen på entréplanet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med ekparkett, ett klassiskt nordisk träslag som blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där rostfria vitvaror med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och helintegrerad diskmaskin ingår.

För att du ska kunna sätta din personliga prägel och vara med och påverka utformningen av ditt nya hem, har vi hand plockat ett stort sortiment av inredningar, material, utrustningar och färger att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg. Vi är måna om detaljerna och vet vad som krävs för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Det är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke.

Fastighetsbyrån ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten (tomten). Det är ej fritt att välja husleverantör, leverantören är Götenehus AB. Vid tecknande av köpekontrakt avseende fastigheten kommer två avtal att skrivas. Köpet av fastigheten (tomten) regleras med ett köpekontrakt där fastighetsägaren och du som köpare är parter. Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån förmedlar fastigheten på uppdrag av fastighetsägaren. För köp av all entreprenad, det vill säga själva huset och alla markarbeten, tecknas ett entreprenadavtal där du som köpare och husleverantören Götenehus AB är parter.

Ett Tryggt Köp:

Finansiering
Ett byggnadskreditiv läggs upp för din blivande fastighet i en bank du väljer. Du är kredittagare. Efterhand som byggnaden uppförs gör du delbetalningar. Du kontaktar din rådgivare på banken för att lyfta pengar från byggnadskreditivet. När huset är färdigt och slutbetalning gjorts, har du möjlighet att lägga om byggnadskreditivet till ett vanligt bostadslån.

Garantibesiktning efter två år: Eventuella fel som upptäcks i samband med slutbesiktningen åtgärdas av Götenehus. Efter 2 år kallas du, via ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

Nahren Younan

Telefon: 0720690069
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Södertälje

Telefon: 08-550 604 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips