Nybyggnadsprojekt
Gråbo - Centralt - Brf Mjörnbo gårdar, en oas mitt i centrala Gråbo. Endast ett fåtal kvar!

Gråbo - Centralt, Gråbo, Lerums kommun

Mjörnbo Allé kallas det område som Tornstaden, tillsammans med Lerums kommun, låtit växa fram i centrala Gråbo nordöst om Göteborg. I stället för att bygga ut, bygger Mjörnbo Allé ihop. I den femte och avslutande etappen, som valts att kalla Mjörnbo Gårdar, ska det nu byggas 39 välplanerade radhus om 117,3 kvm i bostadsrättsform. Inom kort startar försäljningen och byggstart kommer ske under sommaren och planerad inflyttning blir runt årsskiftet 2022/2023. I Mjörnbo Gårdar får du ett bekvämt boende i centrum av ett levande Gråbo och med naturen som närmsta granne.

Radhusen i Mjörnbo Gårdar har välplanerade planlösningar som skapar hem som känns rymliga där samtliga ytor nyttjas på ett genomtänkt sätt. Husen är planerade så att det genomgående dagsljuset skapar en luftig och ljus känsla.
Köket, som blir bostadens nav, öppnar upp dels mot en hemtrevlig matplats och dels mot vardagsrummet. Från vardagsrummet, som har plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner, är det bara att slå upp dörren och kliva ut på altanen och ut i din egen trädgård. Båda badrummen är helkaklade och har behaglig golvvärme. I badrummet på nedre plan finns en dusch medan det på övre plan har badkar. På nedervåningen finns även en ljus tvättstuga med ett praktiskt klinkergolv.
På övre planet finns möjlighet att anpassa radhuset efter ditt behov. Här kan du välja om du vill ha fyra separata sovrum eller om du vill att sovrummet ovanför trappan öppnas upp till förmån för ett allrum. Valet är ditt och är helt kostnadsfritt.

Med ett boende i Mjörnbo Gårdar får du en bra standard redan från början. Inredningen är klassisk och ljus med en trestavig ekparkett som golv som ger en varm och ombonad känsla. Köksinredning går att få i tidlöst vitt med släta luckor och vitvarorna är rostfria som standard. Badrummet har ljus inredning och är helkaklade med vita väggar och klinker i grått på golvet.

Inom gångavstånd från Mjörnbo Gårdar har du tillgång till vardaglig service såsom mataffär, restaurang, gym och apotek. Från Mjörnbo-torget går också bussen som tar dig in till Göteborg på 35 minuter.
Med både förskola, skola och idrottsanläggning i närområdet kan familjens livspussel lättar gå ihop. Du kan enkelt promenera med barnen till förskolan, eller låta dem cykla till skolan själva, för att sedan ta bussen till jobbet. Sedan väljer du själv om du använder tiden till att börja planera för arbetsdagen eller för en stunds avkoppling under själva resan.
När du kommer hem kan du njuta av din trädgård eller umgås med grannarna, eller varför inte ta en cykeltur till en sjö för att fiska?

Detta är en perfekt bostad för den lilla familjen såväl som för paret som är på jakt efter ett trevligt och okomplicerat boende.

För att se de olika bostäderna, priser mm gå in på länkar längre ned i flödet.

Välkommen med din intresseanmälan!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Elise Pettersson

Telefon: +46708238203
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Telefon: 0302-103 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips