Nybyggnadsprojekt
Gubbmyren, Sälen - Martebäcken etapp 2

Gubbmyren, Sälen, Malung-Sälens kommun

Efter succén där samtliga 26 tomter såldes rekordsnabbt i etapp 1, släpper vi nu försäljningen av etapp 2! Dessa tomter ligger ännu högre upp och har utsikt mot Lindvallen och Östfjället. Martebäcken passar dig som inte vill vara för långt ifrån det centrala, samtidigt som du uppskattar vara omgiven av natur. Vi rekommenderar att spekulanter besöker tomterna för att själva uppleva läget och vyn!

I etapp 2 förmedlas 27 avstyckade tomter där storleken per tomt inte kommer understiga 1100 kvm. Byggrätten är 120 kvm och får högst byggas i en våning, dock får souterrängvåning anordnas inom tomter där topografin tillåter. Möjlighet att bygga två lägenheter per tomt finns. Från Martebäcken är det inte långt till Gubbmyrens längdskidspår med maskinpistade spår och gångväg till Sälfjällstorget. Cirka 5 minuters bilväg till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. 7 minuters bilväg till Gustavtorget & Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. 8 minuters bilväg till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Reserverade/sålda:
Martebäcken 45 - Såld
Martebäcken 57 - Såld
Martebäcken 59 - Reserverad
Martebäcken 63 - Reserverad
Martebäcken 65 - Reserverad
Martebäcken 67 - Reserverad
Martebäcken 68 - Såld
Martebäcken 70 - Såld
Martebäcken 71 - Reserverad
Martebäcken 72 - Såld
Martebäcken 73 - Reserverad
Martebäcken 74 - Såld
Martebäcken 75 - Såld

Byggrätt: Byggrätten per tomt är begränsad till högst 120 m2 byggnadsarea (BYA). Husen får byggas i högst en våning. Härutöver får souterrängvåning anordnas inom tomter där topografin tillåter. Tomter inom planområdet belägna i lågpartier med sämre markförhållanden har försetts med en bestämmelse som innebär förbud mot att uppföra källare (b1). Högsta tillåtna taklutning är 30º och högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad regleras till max 3,8 m och för uthus till 2,8m.
Kostnad för anslutning av VA - 25.802 kr för en bostadsenhet.
Kostnad för anslutning av el - se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/.

Kontakta Skandia Mäklarna för mer information.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

Oskar Flyrén


E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Sälen

Telefon: 0280-27100
E-post: [email protected]

Guider & Tips