Nybyggnadsprojekt
Gudö/Vendelsö - BRF Gudö Åpark

Gudö / Vendelsö, Stockholm, Haninge kommun

I ett idylliskt villaområde, som nu håller på att ta form, kommer Turbinen att bygga moderna, välplanerade lägenheter med hög kvalitet i en härlig miljö.
Totalt 20 lägenheter i föreningen ger ett småskaligt och personligt boende med hög trivselfaktor med närhet till mycket goda kommunikationer.
En park och en å som närmsta granne, bidrar till ytterligare lugn och harmoni.

Lägenheterna är omsorgsfullt planerade och har en boyta om 23- 55,5 kvm med en modern öppen planlösning.

Genomgående plankgolv i ek och vita målade väggar. Lantliga kök från Marbodal med ljust gråa luckor, bänkskiva i laminat med underlimmad diskho och spotlightsbelysning under skåp. Rostfria vitvaror.

Smakfullt inredda badrum med klinkergolv i grått och vita blanka helkaklade väggar, duschhörna med svängda dörrar, takdusch, spegelskåp med kommod från Marbodal, spotlights samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare där ritning visar.

Fönsterbänkar i grå kalksandsten, golvlister och dörrfoder i allmoge.

Sju stycken av bostäderna i markplan har egen ingång och generösa uteplatser om 11-13 kvm- nästan som ett radhus i miniatyr. Övriga lägenheter har rymliga och inbjudande balkonger om 4-5 kvm alternativt en fransk balkong. Många av lägenheterna har balkong eller uteplats i soligt sydläge eller i nordväst med fin eftermiddags- och kvällssol.

Närområdet erbjuder fantastiska grönområden, naturreservat och badplats.

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Haninge

Therese Norén

Telefon: 0733 521 408
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Haninge

Telefon: 08-448 35 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips