Nybyggnadsprojekt
Habo - Brf Stråket

Habo, Habo, Habo kommun

PLATSVISNING
Varmt välkommen till en platsvisning söndagen den 19/7 kl 11.00. Anmäl dig till platsvisningen via vår hemsida eller ansvarig mäklare Mattias Nilsson, [email protected]
Välkommen!

UPPDATERING: Lägenheter i ett plan från två till fyra rum och kök.
Trivsamma lägenheter där flertalet erbjuds en större takterrass.

Nu planeras för ett nytt, modernt boende med urbant uttryck mitt i centrala Habo. En spännande mix av lägenheter som skapar en lyxig känsla.

Om du vill kan du ta hissen ner och kliva rakt ut i centrum. Perfekt när du ska handla frukostfrallor eller har glömt köpa mjölk till kaffet. Vill du däremot koppla av finns både balkonger, terrasser samt en grön, härlig innergård med plats att njuta i solen.

Det här är boendet för den som vill ha det bekymmersfritt och bekvämt. Oavsett var i livet du är. Skolor och dagis ligger bara några minuter bort. Likaså mataffär, gym, frisör, vårdcentral och restaurang. Tåget tar dig miljövänligt och snabbt till både Jönköping, Huskvarna, Falköping och Skövde.

Ett smidigt boende med närhet till allt skapar förutsättningar att frigöra värdefull tid. Istället för renoveringar, pendling och bilköer kan du ägna dig åt det som förgyller just ditt liv.

Preliminärt tillträde: 2021.

Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka ett möte.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Habo/ Mullsjö

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Habo/ Mullsjö

Mattias Nilsson

Telefon: 070-253 73 57
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Habo/ Mullsjö

Telefon: 036-411 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips