Nybyggnadsprojekt
Häggvik - Brf Soluret

Häggvik, Stockholm, Sollentuna kommun

Välkommen till Brf Soluret 7 i Sollentuna där nu uppförs 2 parhus med totalt 4 bostäder samt två attefallshus. Byggnationen pågår för fullt och parhusen står kommer står klara för tillträde under första kvartalet 2019.

Parhusen är fördelade på 6 rok med egen uteplats om ca 15 kvm och tomt med nyttjanderätt om ca 50 kvm. Till varje enhet medkommer ett kallförråd om 3-4 kvm. Parhusen är fördelade på två plan och erbjuder ljusa materialval i välplanerade sociala ytor. Kök och badrum håller genomgående hög standard med material som marmor, ekparkett maskinell utrustning från välkända leverantörer. Parkeringsplatser ingår till varje enhet.

Attefallshuse har en yta om 22 kvm + sovloft om 8 kvm. Attefallshusen är otroligt yteffektiva med bra planlösning och stort panoramaskjutfönster för ljusinsläpp. Utanför finns en egen uteplats i trä om ca 8 kvm. Entréplan med med hall och garderobsvägg som slukar allt i förvaringsväg. Öppet rum med kök och vardagsdel samt trappa upp till loftet. Kyl, frys är snyggt inbyggda under trappan med garderobsdörrar utanpå. Helkaklat badrum med golvvärme.

Häggvik är ett av Sollentunas mest centrala områden. Här hittar du flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i ett lugnt bostadsområde.
På två minuters promenad finns Häggviks Pendeltågstation och man når Stockholm Central på 19 minuter och Arlanda flygplats på 18 minuter. Pendeln går även till Uppsala utan tågbyte.
Formellt sträcker sig kommundelen nästan ända fram till Edsviken, där motionsspåret löper längs vattnet. Edsbergs slott, med utblick över vattnet.I väster gränsar Häggvik till Järvafältet och i öster ligger Törnskogens naturreservat. Ännu en attraktion är badsjön Norrviken som på vintern plogas till en av Stockholms bästa sjöisbanor, hela 1,5 mil lång

Bilderna är renderingar och kan avvika från verkligheten. Situationsplanen ovanifrån står fast.

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Östermalm AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Östermalm AB

Simon Modig

Telefon: 0708-40 00 30
E-post: [email protected]

Magnusson Mäkleri Östermalm AB

Telefon: 08-41053800
E-post: [email protected]

Guider & Tips