Nybyggnadsprojekt
Häljarp - Brf. Den bättre sidan i Häljarp

Häljarp, Häljarp, Landskrona kommun

Här ges möjlighet att bli ägare till en av 32 st. påkostade och välplanerade, nybyggda lägenheter i bostadsrättsform i expansiva och populära Häljarp. Belägna på kanonläge med såväl gångavstånd till Pågatåget, som naturnära läge med direkt närhet till Saxån med utsikt över natur och ån, och faktiskt även mot havet. Lägenheterna är utformade och utrustade påkostat och medvetet med hög klass i alla materialval, dessutom till väldigt förmånlig prisbild och boendekostnad! Exempelvis tre rum och kök om 70 kvm. med balkong från 1 695 000 kr i insats och med en avgift på 3 888 kr/månad inkl. uppvärmning och V/A. Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel, tappvarmvatten (bad och kök) samt ev. bredbandsabonnemang.

Bostäderna uppförs i fyra huskroppar med två plan. Moderna och välplanerade lägenheter med hög standard om 3 eller 4 rum och kök finns att tillgå. På bottenplan är det marklägenheter med stenlagd uteplats på entrésidan samt en uteplats med sittytor under tak mot den inhägnade trädgården. En trappa upp finner ni övre plans lägenheter, även här 3 eller 4 rum och kök, med entré och uteplats via balkong samt ytterligare en balkong i motsatt väderstreck. Utöver bostadsbyggnaderna uppförs 2 miljöhus delvis med förråd samt 3 separata förrådsbyggnader, varje lägenhet har eget förråd. Lägenheterna är anslutna till fibernätet för internet, TV och telefoni.

Bostadsbyggnaderna uppförs på betongplatta med murad stomme i Leca iso-block med fasad i genomfärgad puts. Takbeläggning med pappshingel. Aluminiumbeklädda fönster (alu-trä) med 3-glas isolerruta från Elitfönster. Murade innerväggar i lättbetong med genomfärgad puts även här. Material och konstruktionsval borgar för ett hållbart och bekymmersfritt boende. Uppvärmning är inkluderat i månadsavgiften och sker via luft/vattenvärmepumpar med vattenburet system med golvvärme på bottenvåning och radiatorer på övre plan. Bostadsrättsinnehavarna tecknar individuella och separata avtal för hushållsel. Tappvarmvatten (till kök och bad) sker via egna/individuella varmvattenberedare, placerade i respektive lägenhet och belastar hushållselen.

Lägenheterna utrustas i hög standard med parkettgolv, helkaklade badrum, separata tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Kök- och garderobsinredning från Marbodal. Badrum med både duschhörna i glas med takdusch och med badkar.

Välkommen med din intresseanmälan!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Landskrona

Sebaedin Bekirov

Telefon: 0733206644
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Landskrona

Telefon: 0418-26070
E-post: [email protected]

Guider & Tips