Nybyggnadsprojekt
Halltorpsbyn

Borgholms kommun

Varmt välkomna till Halltorp! På solen och vindarnas ö kan vi nu presentera 15 exklusiva bostadsrätter fördelade på 156 kvm. Möjlighet finns att köpa till 39 kvm kontor/studio/gäststuga.

Här erbjuds inte bara ett bekvämt boende utan också en möjlighet till flera aktiviteter. Fördelarna är att du endast har ca två kilometer till Ekerum golfresort, tio minuter till Borgholm och tvärs över gatan har du Halltorps Gästgiveri där du som boende har olika förmåner att nyttja gästgiveriet. Varför inte starta dagen med en rejäl frukost för att sedan ta dig till havet som bara ligger med tio minuters gångavstånd. Eller varför inte spendera en dag på Vida Museum som bara ligger två minuter ifrån, där det erbjuds allt från konst till musik. Är du musikintresserad så har du även nära till den populära Kackelstugan som varje sommar anordnar spelningar med kända artister.

Redan vid första anblick möts du av ett materialval av hög kvalitet så som det vackra hallgolvet i kalksten från Öland. Husen upplevs ljusa och luftiga, enkla och funktionella, allt som kännetecknar den skandinaviska stilen. Bostaden har vitmålade väggar, enstavsparkett och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. För att optimera de sociala ytorna integreras kök och vardagsrum. Även här har man valt att maximera ljusinsläppet genom glasdörrar längs ena långsidan av köket där du kan ta dig ut till din egna atriumgård. Lika så i vardagsrummet finns glasdörrar som tar dig ut till baksidan av huset. Här finns också en braskamin som värmer skönt under årets kallaste dagar.

Köket är från Tibro och är egenutvecklat för att på bästa sätt passa just denna bostad. Det gedigna materialet och design i mörkt trä bryter av mot det vita i bostaden som karaktäriserar den nordiska stilen med dess jordnära färger. Köket erbjuder också rostfria vitvaror, vinkyl och induktionshäll med integrerad fläkt. Minimalistiskt och stilrent.

På övervåningen möts du av stora glaspartier och utanför har du den generösa terrassen. Här har du insynsskyddat läge av det fina sedumtaket samt en utsikt över de lummiga träden. I och med terrassens storlek får du plats med både mat- och soffgrupp. Eller varför inte ett spabad där du kan njuta av årets alla årstider.

Förutom kök och vardagsrum består huset av två master bedrooms, två mindre sovrum alternativt kontor, tre badrum samt en tvättstuga.

Låter detta som något för just dig? Hör så fall av dig till oss för mer info. Vi finns på plats på skördefesten. Välkomna!

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Kalmar

Niclas Odén

Telefon: 072-8884230
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Kalmar

Telefon: 0480-36 27 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips