Nybyggnadsprojekt
Halmstad - Brf Stadsgården etapp 1

Halmstad, Halmstad, Halmstads kommun

Välkommen till Brf Stadsgården etapp 1 med inflytt Q2 2022!

Till lägenhetsväljaren:
https://brfstadsgarden.cmtn.se/#/project/d607d3bb42a801f3079ddbd3ac2bb2be/d0e849a3658a1c92dd8f7379d33c9286

Med promenadavstånd till restauranger, shopping, det lokala bageriet, naturen och havet växer Västra Förstaden fram, ett helt nytt område i Halmstad. Här skapar vi Brf Stadsgården, totalt 105 nya arkitektritade lägenheter och fyra ”townhouses” med beräknad inflytt Q2-Q3 2022. Ett hemtrevligt grannskap med lugn innergård och trivsamma gaturum fulla av liv.

Ett hem nära till allt!

Om konceptet:
Ljusa varma toner, fina material och genomtänkta detaljer – ombonat och utvalt. Praktisk förvaring och härlig plats för sällskap. Ett hem att känna sig stolt över, där vardagen flyter på och helgen är något mer.

Om lägenheterna:
Hallen är välkomnande med flexibel förvaring och praktisk stenliknande klinker. Här kan vännerna snyggt hänga upp sin rock eller barnen ställa av sina blöta stövlar. Garderober med fina träknoppar i ek som återkommer på samtliga skåp i lägenheten. Genomgående mattlackade trägolv, Sommarsnö – en neutral grå färg på väggarna och fönsterbrädor av sten – tidlöst.

Kök
Ett rymligt kök för mysiga middagar. De större lägenheterna har en köksö där gästerna kan hänga över lite försnacks medan maten tillagas. Gaveln på köksön har ett fint avslut i form av en finsnickrad hylla, där du kan placera dina snyggaste kokböcker eller använda som tillgänglig förvaring när vardagen behöver flyta på.
Alla kök har integrerad diskmaskin, fristående fläkt och en bänkskiva av sten med ett fint uppvik som stänkskydd. Och runt arbetsytan sitter en praktisk kroklist för att maximera kökets flexibilitet.

Badrum
Badrummen är ljusa och varma i vaniljvita toner med vägglampor som skänker ett mjukt ljus över kaklets vackra struktur. Samtliga badrum har golvvärme och genomtänkt förvaring, samt utrustade med kombimaskin. Takdusch i krom, duschvägg av glas och skåp med belysning och spegel.
Detaljerna fortsätter in i badrummet i form av en fin hylla i trä, med utrymme för en blomkvist och doftljus när gästerna kommer på besök. Eller smart avställningshylla för en smidig morgonrutin.

Parkering
Garage byggs under gården. Det kommer att inrymma parkeringsplatser och lägenhetsförråd mm.

Byggherre:
Efter framgångarna med Glashuset i Halmstad planerar nu AF Gruppen i samarbete med Wood & Hill att utveckla ca 105 lägenheter och fyra Town Houses i Västra Förstaden. Säljstart för 63 lägenheter i etapp ett sker sommaren 2019 med planerad inflyttning Q2 2022.

Varmt välkommen att boka ett personligt möte med oss!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Anders Nilsson Wall

Telefon: +46730530328
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 035-16 65 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips