Nybyggnadsprojekt
Hanöhus Hällevik

Hällevik, Sölvesborgs kommun

Som en Östersjöspejare ut mot härliga Hanöbukten ligger denna sena ”midcentury-klassiker” ritad av arkitekten Greger Dahlström så tidigt som 1967.
Brigitte Bardot stod i rampljuset och det var strax innan epoken med minikjolens entré år nittonhundrasextioåtta. Folkavagnarna haglade tätt på riksvägarna
och redan då avgjordes nervkittlande hemmamatcher för Mjällby! Vackra Blekinge – Sveriges trädgård och mellan Karlshamn och Sölvesborg väntar härliga Hällevik med sina sköna sommarbad där tallskogen mynnar ut i sidenlen sandstrand och tallarnas doft träder blidsamt fram.

Den ikoniska hotellbyggnaden med känsla av danska Louisiana skall strax få nytt liv och en genomgripande reformering & renovering. Varsamt skall hotell-
spejaren som blickar ut mot havet och horisonten få nytt liv och de avsomnade rummen skall bli till hotellsviter för både weekend, sommarnöjen och ett
mer än fullfjädrat alternativ till sommarhuset. Som på hotell, fast hemma!

De skräddarsydda hotellvåningarna inreds med tidsenliga möbler med designkänsla framtagna av stylister med uppgift att förvalta och förädla Blekingearvet vidare. Vi kompletterar med tempererad utomhuspool, relaxavdelning och gymdel samt planerar för vinkällare för både årgångsviner och champagne.
Vintertid vidgas utsiktsvyerna över stilla natur med nautiskt liv i förgrunden. Fiskehamn och närköp på köpet!

Med få steg till stranden och skogsdungar strax intill förenas hav och land in i ett framtidsboende också med uthyrnings- och investeringspotential inte att förakta. Tänk att hotellsviten får finansiera sig själv med en utvecklings- och framtidskurva på en plats dit människor vallfärdar och återvänder. Det kallar vi ett cirkulärt framtidstänk och när de forna arkitektkollegorna nu möts på samma plats sluts cirkeln so ”sweet”.

Studios, Midsize eller Kingsize? Vi hjälper dig hitta hem på Hanöhus! Smarta studios från 590.000 kr, trevliga tvåor från 1.390.000 kr och trivsamma treor från 1.490.000 kr.
Säljstart redan i sommar, missa inte detta, du kommer ångra om du inte är med redan från start!

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

Sandra Bower

Telefon: +46708668643
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyproduktion

Telefon: 040-981177
E-post: [email protected]

Guider & Tips