Nybyggnadsprojekt
HARVEN 32-36

Vadstena, Vadstena kommun

Välkommen till vackra Vadstena - beläget utmed Vätterns strand - här får man verkligen storhet i det lilla! Staden som flera gånger har röstats fram som en av Sveriges 10 vackraste och mysigaste städer.

Ett unikt tillfälle att kunna köpa ett nybyggt radhus centralt beläget i Vadstena innerstad! De 5 husen blir belägna på Motalagatan 16 endast ca 200 meter från Vadstena centrum och ungefär lika långt till Vätterns strand. Här får man allt man önskar sig i form av ett boende med bra planlösning om 105 m2 fördelat på två våningar. Altan och egen grästäppa i söderläge. Förrådsbyggnad på tomten. Till varje bostad följer en parkering.

Entrévåningen består av hall med ekparkettgolv, kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Helkaklat WC/Duschrum/Tvättstuga med klinkergolv extra utrustat med komfortvärme för varma golv även på sommaren. Klädkammare. ÖV med 3 sovrum och ett allrum, helkaklat WC/Duschrum med klinkergolv med utrustat med komfortvärme. Uppvärmningen sker via vattenburen värme med värmekällan frånluftsvärmepump. På entrévåningen är det vattenburen golvvärme och på övervåningen är det vattenburna radiatorer. Tillsammans med grannarna kommer man förvalta den gemensamma gården med parkeringsplatser.

Som köpare kan du vara med och påverka i princip alla val i huset. Priset är baserat på ett basutförande enligt beskrivningen.

Hör av er till oss så berättar vi mer!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Charlotta Dufmats

Telefon: 070-721 01 91
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Telefon: 0141-10 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips