Nybyggnadsprojekt
Havstornet

Norrtälje, Norrtälje kommun

På utsökt plats i nya Norrtälje Hamn växer just nu en alldeles speciell känsla fram. Du märker det redan när du närmar dig kvarteren närmast kajen. Vackra torg, smakfull arkitektur, trevliga människor. En överväldigande känsla av ”Här skulle jag vilja bo”!
Just nu pågår försäljningen av Havstornet, det andra och högsta tornet i Norrtälje Hamn. På allra bästa plats mitt i hamnen, så kommer Havstornet bli Norrtäljes högsta byggnad och erbjuda en oslagbar utsikt över både Norrtälje stad och det glimrande havet! I Brf Havstornet kommer 119 lägenheter finnas. 2-6 rok om 47-227 kvm. Inflyttning under 2021. Besök gärna hemsidan www.norrtaljetorn.se.
Livet i kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. I väster den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picnic. I öster badrocksavstånd till badet och det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgänglig.
För mer information kontakta Peter Wannholm 070-433 54 45 eller [email protected]

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Östermalm AB

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Östermalm AB

Sebastian Bergström

Telefon: 0708610773
E-post: [email protected]

Magnusson Mäkleri Östermalm AB

Telefon: 08-41053800
E-post: [email protected]

Guider & Tips