Nybyggnadsprojekt
Hedensbyn, Skellefteå - Säljsuccén fortsätter!

Hedensbyn, Skellefteå, Skellefteå kommun

EgenLokal.se har på rekordtid sålt klart sina första 22 lokaler på 72 kvm i storlek.

Nu erbjuder företaget dig en möjlighet att köpa 105 kvm i rent fastighetsköp. Du har en unik möjlighet att skriva avtal för en kommersiell fastighet som du själv kan förfoga över. Du som köpare har möjlighet att köpa in dig på en avstyckad och friköpt fastighet belägen i Hedensbyns industriområde.

EgenLokal kommer att bygga 18 avstyckade och friköpta industrilokaler för ett väldigt bra pris. Se till att inte missa tåget!

EgenLokal.se är den ledande fastighetsutvecklaren i Sverige inriktat mot industrilokaler i friköpt form. Konceptet har lanserats på flera ställen i hela landet och har idag en projektportfölj på 14 fastigheter runt omkring i Sverige.

Detta är ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. När man som kund köper en EgenLokal så blir man del av ett nätverk, både på lokal nivå och över hela Sverige.

I Hedensbyns industriområde i Skellefteå har Egenlokal.se valt ett mycket strategiskt läge till sitt nästa referensprojekt. Här lämnas ingenting åt slumpen. Området planeras att bli Skellefteås centrala knytpunkt för industrifastigheter, där du som fastighetsägare kommer att vara granne med flera väletablerade företag. Området gränsar till Northvolt-fabriken.
Från området till centrum kommer du att åka längs Torsgatan för att då passera några av Skellefteås största företag - Axfood, Skellefteå Kraft, Schenker. I industriområdet söder om Norra Hedensbyn finns bensinmack, flera restaurangverksamheter för dig som vill ha närhet till ett lunchstopp.
På din egen tomt om ca 96 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra din egen fastighet på 105 kvm (varav Entresol om ca 33kvm).

Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson stora möjligheter:
• Sänk din månadskostnad väsentligt i stället för att hyra en liknande lokal.
• Du väljer hur du vill inreda och förädla lokalen.
• Bedriv din företagsverksamhet, din hobbyverksamhet eller använd för förvaring.
• Ta del av en bra andrahandsmarknad – hyr ut i andra hand eller sälj vidare!
Pris: 1 299 000 kr inkl. moms (moms avseende entreprenaden)
Förväntat tidpunkt för tillträde: Q3 2022

Varje fastighet är ca 105 kvm. Generös takhöjd på 5,65 meter, fördelat i två plan där övervåningen är på ca 33 kvm.

Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser (se bilderna för inspiration).

Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.

Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet.
Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 700 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka momsen avseende entreprenaden.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Fredrik Lindfors, [email protected], 070-687 98 89
Mikael Berggren, [email protected], 070-360 73 64

På www.egenlokal.se finns ytterl

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Mikael Berggren

Telefon: +46703607364
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Telefon: 0910-141 00
E-post: [email protected]