Nybyggnadsprojekt
Hedensbyns Företagspark 1

Skellefteå, Skellefteå kommun

Är du som företagare eller privatperson i Skellefteå ute efter en lager- eller verksamhetslokal i bra läge? Då har vi något för dig!

På bästa läge i Hedensbyn pågår just nu produktionen av 28 st lagerlokaler på respektive 72 kvadratmeter med en invändig takhöjd på 4,8-6 meter. Byggnaden är ordentligt påkostad för att kunna passa de flesta verksamheter direkt från start, bland annat är varje lokal sin egen brandcell med hela stommen brandskyddad, vilket gör det säkert både för dig och dina grannar om olyckan skulle vara framme. Byggnaden är godkänd för fler sorters verksamhet jämfört med en som inte är delad i separata brandceller.
Du kan själv anpassa lokalerna på det vis som passar dig och din verksamhet, t ex. bygga ett entresolplan på upp till 25 kvm utan att tumma på brandsäkerhetsföreskrifterna.

Ytterväggar byggs av 160mm PIR-isolerade sandwichpaneler med ett U-värde på mycket låga 0,14. Tillsammans med ett tak med hela 180mm PIR-isolering får man en välisolerad lokal där du kan hålla en god temperatur trots vårt norrländska klimat och dessutom till en låg kostnad. Även innerväggarna är byggda med samma sorts 160mm sandwichpanel, vilket gör att man är välisolerad även mot sina närmaste grannar.
Runt hela huset löper en 900mm hög isolerad betongsockel som effektivt skyddar byggnaden mot tråkiga och svårreparerade skador från exempelvis parkerande bilar, och din lokal kommer att se tilltalande ut under en lång tid.
Taket täcks av ett takpappslager typ bitubenmembran, vilket det lämnas 15 års garanti på.

Till varje lokal hör en isolerad vikport på 4,0*4,3m med fönster vilket ger ett bra ljusinsläpp, samt en separat ståldörr vid sidan om porten.

Till varje lokal är det såklart draget el och VA, och det finns alltså alla möjligheter att bygga en toalett/dusch eller kanske ett pentry. En RWC går för övrigt att beställa som tillval så att det är klart redan när du flyttar in.
I mitten av varje lokal finns en golvbrunn som i ett separat avlopp löper till en gemensam oljeavskiljare.

I lokalerna finns det en 16A elcentral med arbetsbrytare till en eventuell automatisk portmotor som går att beställa som tillval, samt till luftvärmepumpen av modell Toshiba Shorai 25 6,5 kW som redan sitter monterad. Värmepumpen är mer än väl dimensionerad för lokalens storlek, och den är försedd med en uppvärmd dropp-plåt för kondensvattnet vilket leds till avloppet i lokalen.
Där är även monterat kabelstegar på både lång- och kortsida för elinstallation, och eluttag finns både inne samt ute till motorvärmare. Lokalen lyses upp ordentligt med hjälp av 4 st. LED-armaturer längs med långsidorna, och utanför varje port finns en LED-floodlight som lyser upp utanför din lokal även när det är mörkt.
Fiber är indraget till fastighetens teknikrum, och med ett nätverksuttag i varje lokal är det bara att koppla in datorn för att välja bredbandsleverantör och tjänst. Ingen ytterligare utrustning behövs.

Runt fastigheten finns det gott om plats för mötande trafik på stora asfalterade ytor. Utöver egna parkeringsplatser utanför varje lokal finns det även gemensam parkering runt hela fastigheten för dig och dina besökare. Du kan dessutom känna dig trygg då är hela området inhägnat, och infarten sker vid en automatiserad grind som är öppen dagtid och som vid övrig tid enkelt kan öppnas med hjälp av en vanlig telefon.

Sammanfattningsvis är detta en högkvalitativ produktion där man inte tagit några genvägar.

När du köper en lokal här blir du lag

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

Viktoria Backlund

Telefon: 0910-73 89 51
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

Telefon: 0910-77 90 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips