Nybyggnadsprojekt
Herrestorps Täppor - Etapp 2

Vellinge kommun

Efter att den första etappen av Herrestorps Täppor med 42 lägenheter sålde slut i rekordfart på 6 månader har vi nu nöjet att snart släppa etapp 2. I denna etappen uppför vi tre stycken friliggande villor och sju stycken kedjehus i bostadsrättsform där du själv får rå om din tomtyta.

Samtliga hus är väldisponerade med en stilren inredning och väl tilltagna ytor. På markplan finns mycket plats för socialt umgänge i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder stora fönster med fina ljusinsläpp och förlängs av en uteplats.

På ovanvåningen återfinns huset samtliga sovrum och ett allrum. Från allrummet i kedjehusen kommer kan du gå ut på den 32 kvadratmeter stora terrassen och njuta av solnedgången. Till de friliggande villorna är det en 20 kvadratmeter stor terrass i soligt söderläge.

I anslutning till entrén finns en garageinfart med plats för två bilar. Till kedjehusen är en av dessa bilplatser i en carport. På tomten finns dessutom ett utvändigt förråd.

Bostäderna i Herrestorps Täppor bjuder på ett naturläge som du kan känna ett härligt lugn och välbefinnande. Här finns plats för såväl gammal som ung. Inom ett stenkast finns såväl lugna grön- och naturområden som skolor för barnen.

I Vellinge bor du på ett bekvämt avstånd till allt. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik och närhet till påfart till E22. Malmö är endast 20 minuter bort och till Köpenhamn tar du dig på ca 40 minuter. Herrestorps Täppor passar med andra ord för alla – välkommen hem!

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Conny Knutsson

Telefon: 040-608 30 12
E-post: [email protected]rs.se

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips