Nybyggnadsprojekt
Herrhagen - Herrhagsgatan 2, Idun

Herrhagen, Karlstad, Karlstads kommun

Välkommen till Brf Trädgården i Herrhagen! I ett charmigt 30-tals hus på omtyckta Herrhagen förfinas och renoveras nu husets bostäder varav sju lägenheter är inflyttningsklara under sommaren 2021. Resterande sex lägenheter beräknas vara klara Q1 2022.

I Brf Trädgården i Herrhagen finns 13 bostäder i varierande storlekar från 1-4 rum och kök. Bostäderna är charmiga med en stilren och enkel elegans, som också är karakteristik för detta årtionde. Här har de charmiga 30-tals lägenheterna blandats upp med moderna stilrena detaljer i kök och badrum.
Föreningen har en stor tomt med gräsmatta och uteplats som skapar en härlig villakänsla. Varför inte ta med dig frukosten ut för att njuta i den prunkande trädgården eller grilla i goda vänners lag?

Herrhagen ligger knappa 2 kilometer ifrån Stora torget. Området omges av vatten ifrån tre håll och har två större parker, Vasalunden samt Herrhagsparken där härliga sommardagar kan spendera med gott umgänge. I området finns ett flertal äldre bebyggelser och kvarteren kantas av varierande byggnader i olika färger.
I området finns matbutik, närbutiker samt flertalet restauranger och caféer på ett bekvämt gångavstånd. Goda kommunikationsmöjligheter för att ta dig vidare med buss till universitet eller andra områden finns.

Anmäl dig till visningen för att vara först med att få välja ditt blivande hem.

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Karlstad

Emmy Didriksson

Telefon: 070-618 52 02
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Karlstad

Telefon: 054-18 52 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips