Nybyggnadsprojekt
Hogstad - Säljstart av nya bostadsrättsradhus i Hogstad!

Hogstad , Mjölby kommun

Nya hem i lantlig idyll!

Välkommen till Hogstad och ett härligt läge på den Östgötska slätten. I denna charmiga miljö råder bullerbykänsla med vackra omgivningar av åkrar och ängar. I hjärtat av ”byn” ståtar den vackra kyrkan med anor från 1100-talet intagande vy över landskapet. Det finns en charmerande förskola i form av föräldrakooperativet Björkbacken och i övrigt är avståndet nära Mjölby med utbud av skolor och barnomsorg.

Här uppförs nu bostadsrätter i radhusform där med inflyttning under 2021 till 2022. Totalt sexton enheter fördelade på fyra huskroppar som alla har tillhörande vinterbonat uterum och omfattar tre rum med kök. Fin standard och tilltalande planlösningar erbjuds där man också har lättskötta utemiljöer och trädgårdstäppor till varje hem. Lekvänliga gaturum med vyer och utblickar över landskapet som växlar färg och form med årstiden.

De ”lokalproducerade” husen byggs i trä i fabriken i Mjölby, uterummen är isolerade och vinteruppvärmda med skjutdörrar och glas. Ljusa kulörer invändigt samt ekparkett och klinker på golv.

I närområdet finns fantastiskt fina utflyktsmål och handelsplatser. I Hogstad finns Sharpman som är välbesökt tack vare sitt gedigna utbud, i närbelägna Väderstad finns en populär fiskbutik, byggnadsvård och restaurang som är väl värt besök. Det är nära Tåkerns vackra fågelsjö med härliga promenadvägar samt även Vadstena och Vätterns vatten inom lagom räckhåll. Ett härligt boende med fantastiskt fint läge nära Östergötlands pärlor.

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Elin Berggren

Telefon: +46707181226
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Telefon: 0142-133 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips