Nybyggnadsprojekt
Hörby-centralt - Brf Fjärilsbacken

Hörby-centralt, Hörby kommun

Missa inte möjligheten att boka ett attraktivt boende med låg månadsavgift!
Hörbybostäder AB planerar att nyproducera 20 st marklägenheter med 3 resp. 4 rum och kök på uppdrag åt brf Fjärilsbacken.

Brf Fjärilsbacken erbjuder en härlig boendemiljö med fin natur precis runt knuten och bekvämt avstånd till Hörby centrum och bra kommunikationer som tar dig till Kristianstad, Lund, Malmö och kontinenten. Missa inte möjligheten till ett attraktivt boende med hög kvalité och unik takutformning ritat av den mellanskånska arkitektfirman Lokal XXX Arkitekter AB.
Lägenheterna byggs med fokus på en modern och ljus atmosfär. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum/tvättstuga och golvvärme i hela bostaden för bästa komfort.
Återkom gärna om ni vill träffas eller få mer information kring projektet, så hjälper vi er med era funderingar och ni är varmt välkomna att höra av er om ni vill reservera en lägenhet.

From den 14 december med start kl 10.00 tar vi emot bokningar/reservationer. Bokningar mellan 14-15 december kommer ske via en bokningstelefon med nummer 0733-355833 (endast samtal ej sms). Detta för att på bästa sätt hantera eventuell turordning. Telefonlinjen är öppen mellan 10.00-17.00. Bokningar efter 15 december sker via övrig kontaktinformation.

Projektet genomförs först efter 80 % bokning. Erlagd bokningsavgift avräknas från försäljningspriset.

20 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Hörby

Anders Lovén

Telefon: 0708-197846
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Hörby

Telefon: 0415-158 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips