Nybyggnadsprojekt
Hovås - Hovås Bautastens väg

Hovås, Göteborg, Göteborgs kommun

Nu ges chansen att förverkliga drömmen om en förstklassig bostad i idyllisk miljö. Här bor ni på en lugn återvändsgata med ett unikt läge på bergskant och med fin utsikt över området och golfbanan. På Hovås Bautastensväg presenteras fem moderna lägenheter mellan 100–159 kvm i obelånad förening. Bostäderna förfogar över garage i huset såväl som hiss direkt upp till lägenheterna. Inflyttningsklart sommaren 2021. Välkommen med din intresseanmälan så kontaktar vi dig!

I lägenheterna flödar ljuset in genom stora fönsterytor ut mot den vackra utsikten. Fasaden är delvis inskjuten, vilket både skapar karaktär och en balkong under tak med glasräcken och smidesstolpar. Ytterligare en balkong finns från sovrummet. Samtliga lägenheter har gäst-WC och i badrummet finner du stilrena kvalitetsprodukter från bland annat Grohe, Duravit och Siemens.

Köket och vardagsrummet, med vackert parkettgolv i ek, möts i en stor öppen planlösning och inbjuder till trivsamt samkväm. Här njuter du mer än gärna av en god middag tillagad på den slitstarka mörka Nero Africa-granitskivan. Interiören har genomtänkta lösningar och exklusiva materialval, som exempelvis vitvaror i köket från Miele och elegant och lyxigt klinkergolv i hall och badrum. Missa inte dessa lägenheter i unikt läge med hög standard, något för den som söker något speciellt.

Under hundra år har Hovås utvecklats från att ha varit en fashionabel badort vid Säröbanan till ett av Göteborgs mest charmfulla och attraktiva områden. Adressen erbjuder ett ypperligt läge nära hav, skärgård och vacker natur. Hovås stoltserar också med Sveriges äldsta golfklubb. Med en restid på ca 15 minuter till centrala Göteborg med bil är storstaden aldrig långt borta. På hemmaplan finner ni all form av service i omtyckta Nya Hovås och dess gedigna utbud av handel och restauranger.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Sebastian Stafnergård

Telefon: 0733-41 47 05
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Telefon: 031-734 49 49
E-post: [email protected]

Guider & Tips