Nybyggnadsprojekt
Hovås - Hovås Entré

Hovås, Göteborg, Göteborgs kommun

Välkommen till en fulladdad sida om Hovås Entrés 82 lägenheter!

Försäljningen är i full gång så kontakta mäklare redan idag för mer information.
Längre ner på sidan ser du vilka lägenheter som är tillgängliga. Använd Bostadsväljaren för att se vart i respektive hus lägenheterna ligger.

Nya Hovås är stadsdelen för dig som vill bo nära havet, naturen och med det bästa från staden runt hörnet. Du gillar aktivt liv men vill njuta av lugn och ro. Här i Nya Hovås har du stylist och frisör i en och samma salong, blomsterhandel och växtdesigner i ett, professionell inredningshjälp i butiken med alla vill-ha-saker. Låt dig inspireras av världens mat i den välsorterade matbutiken och handla med dig det bästa vinet på hyllan till middagen med dina nya grannar.
Nu planerar vi för nya bostadsrätter i Hovås Entré, anmäl intresse för att följa projektet och få löpande information.

Hovås Entré består av tre huskroppar med totalt 82 lägenheter. Vi har säljstartat två hus med 50 lägenheter med priser från 1.575.00 kronor. Här hittar du effektiva lägenheter 1-4 rok där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt vilket ger ett praktiskt bra boende med plats för det du behöver.

Huset byggs med vårt eget inredningskoncept; du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för den fasta inredningen. Stilarna Korall, Kristall eller Grafit skapar en harmonisk bas vilken du sedan bygger vidare på med dina möbler och dina grejer för en enhetlig stil.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Magnus Svardegard

Telefon: 0704-20 08 60
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Telefon: 031-734 49 49
E-post: [email protected]

Guider & Tips