Nybyggnadsprojekt
Hovslätt - Ravingatan 4-8

Hovslätt, Jönköping, Jönköpings kommun

Försäljning pågår, 5 lägenheter kvar.

Vänligen ta kontakt med Sandra eller Henrik för mer information samt för att köpa en lägenhet. På prislistan längre ner på sidan syns vilka lägenheter som är sålda och vilka som är lediga.

Bostadsrättsföreningen har tecknat driftavtal med HSB för att du som medlem ska få en bekväm tillvaro och slippa skotta snö, klippa gräs eller städa trappan.

Husen är belägna i ett lugnt och stillsamt villaområde i centrala Hovslätt. Bostäderna är fördelade i tre friliggande byggnader, totalt 45 lägenheter som fördelas på 2-5 rok. Samtliga lägenheter har en egen balkong. HTH-kök i samtliga bostäder. Fiber in via Wetternet, vilket är en del av Jönköpings stadsnät. Hiss finns i husen.

På gården finns en uppställningsplats för bil till samtliga hushåll, kostnad 250 kr/mån.

Hovslätt är ett blomstrande samhälle med ett välutvecklat föreningsliv inom bland annat idrotts- och hembygdsförening. Här finns de flesta nödvändiga bekvämligheterna inom promenadavstånd såsom; livsmedelsbutiker, restaurang, frisör samt klädbutik. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg finns såväl på förskolor som på Hovslättsskolan (åk 1-6). Till Jönköpings centralaste delar har du cirka 7 km, från närliggande buss- och tågstation tar du dig in till centrum på dryga 15 minuter.

De omgivande skogarna är som gjorda för strövtåg och rekreation, härifrån når du även natursköna Hassafallsleden.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Sandra Kristof

Telefon: +46702676850
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips