Nybyggnadsprojekt
Hovslätts Ängar - Tallkullen Etapp 1 - Lisabergsvägen

Hovslätts Ängar - Tallkullen Etapp 1, Jönköpings kommun

Hovslätts Ängar kommer att bebyggas på ett cirka 11 hektar stort område beläget mellan Hovslätts samhälle och Hällstorps gård. I norr avgränsas området av Hovslätts idrottsplats och i söder ligger utsiktsplatsen Lisaberg. Området har en varierad natur med gran- och tallskogar som bryts av ett böljande kulturlandskap med ängar och åkrar. Platsen är högt belägen och karaktäriseras av två trädbevuxna kullar, Tallkullen och Lövkullen. I anslutning till området finns också ett elljusspår. Pålssons Bygg i Huskvarna AB är totalentreprenör och för snart ett år sedan sattes spaden i jorden för två flerfamlijshus vars lägenheter är sålda, bygget långt gånget.

Nu bebyggs Tallkullen med 35 nya hem i tre etapper. Etapp ett med försäljningsstart hösten 2016 omfattar 17 kedjehus i suterräng, ritade av prisbelönta Landström Arkitekter. Byggstarten är beräknad till våren 2017 med inflyttning juni/september 2018.

Kedjehusen omfattar två hustyper. Fem tvåplanshus med suterrängvåning i västligt läge (nr 1-5) samt tolv enplanshus med suterrängvåning i sydvästligt läge (nr 6-17). Samtliga hus har identiska planlösningar i entréplan och suterrängplan medan tvåplanshusen dessutom har en övervåning med en generös takaltan och stora möjligheter att påverka funktionaliteten genom tillval.

Husen värms med fjärrvärme från Jönköpings Energi och har fiber från Wetternet.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris
  • Lisabergsvägen 71, HUS 12
    Villa
    4 rum
    131 m² 318 m² tomt
    4 345 000 kr

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Henrik Holm

Telefon: +46706122227
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips