Nybyggnadsprojekt
HSB Bostadsrättsförening Åkanten i Ängelholm

Ängelholm, Ängelholms kommun

Välkommen till Brf Åkanten! I centrala Ängelholm, alldeles invid Rönneå uppförs just nu tre hus med sammanlagt 65 bostadsrätter ritade av Jais Arkitekter och under uppförande av NCC. Inflyttning kommer att ske i februari månad 2022. Husen ligger vackert i parkmiljö och huskropparnas placering är noga vald med tanke på siktlinjer och solläge. I öster har man utsikt mot Rönneå och i väster mot de grönskande villaträdgårdarna. Lägenheterna finns i varierande storlekar och med olika planlösningar, från 2 rum och kök upp till 4 rum och kök. Projektet håller rakt igenom en mycket hög standard i såväl utformning som materialval. De exklusiva lägenheterna är ljusa och luftiga tack vare de många och stora ljusinsläppen och den generösa takhöjden om 2,60 m. Vattenburen golvvärme samt breda vitpigmenterade golv i enstavs ekparkett är genomgående i alla lägenheter. Stora fönsterpartier, rymliga inglasade balkonger och takterrasser, moderna kök med stilren inredning och bänkskivor i tålig stenkomposit eller natursten . Lägenheterna på bottenplan har uteplatser samt även inglasade uterum på vissa.

De tre husen har varierande antal våningar och även en variation i form och fasadfärg för att skapa spänning och dynamik dem emellan och ge området ett levande uttryck. Det här är arkitektur där varje detalj är noga vald med omsorg och hjärta såsom fasader i danskt handslaget tegel, fönsterprofiler och balkongräcken i mässingsfärgad plåt och gröna sedumtak för att bara nämna några.
Låst parkeringsgarage finns under huset med garageplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Även en gästlägenhet samt konferenslokal finns att tillgå för de boende.
Stor vikt har lagts vid utomhusmiljön och utformningen av de allmänna ytorna, allt för att kunna erbjuda en helt igenom högkvalitativ boendemiljö.

I dagsläget är 62 av 65 lägenheter sålda. En 4:a samt 2 st. 3:or finns kvar till försäljning.

Titta gärna på våra digitala rundvandringar i lägenheterna. Dessa hittar ni under fliken dokument.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Linda Wahlberg

Telefon: 0708-61 16 16
E-post: [email protected]

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Telefon: 0431-828 36
E-post: [email protected]

Guider & Tips