Nybyggnadsprojekt
HSB Brf Sånglärkan på Ranagård

Halmstads kommun

Endast 4 stycken radhus kvar i projektet! Säljs enligt principen först till kvarn! Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ett första möte!

Med cykelavstånd till golf, sol & bad vid vackra Tylösand bygger HSB Göta 40 nya bostadsrätter 2-5 rum och kök i flerbostadshus samt radhusform.

HSB Göta är med och utvecklar Ranagård - ett helt nytt område med ett varierat utbud av bostäder i direkt närhet till natur, skola och omsorg.

Ranagård är den perfekta stadsdelen för dig som vill leva hållbart efter som handel och samhällsservice finns i närområdet. Till både strand och Halmstads centrum tar du dig med cykel eller med kollektivtrafik runt hörnet. Samtliga parkeringsplatser i föreningen är förberedda för elberoende bilar.

Här bygger HSB Göta tre flerbostadshus med 31 lägenheter i 2-3 rum och kök SLUTSÅLDA! Samtliga lägenheter har balkong i söderläge. De nio stadsradhusen byggs i 5 rum och kök, med inglasad uteplats samt med oinredd vind.

Precis som i alla HSBs bostadsrättsföreningar bygger vi även styrelserum, gemensam tvättstuga samt övernattningslägenhet.

Välkommen att hitta ditt nästa boende hos HSB på Ranagård

38 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Sara Johansson

Telefon: 079-0605084
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 035-16 65 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips