Nybyggnadsprojekt
Hyllie - Esplanadhuset

Hyllie, Malmö, Malmö kommun

Centralt i Hyllie uppför Peab ett helt nytt boendekvarter. Etapp 1 är slutsåld och nu är försäljningen i full gång gällande etapp 2 - Esplanadhuset. Här erbjuds 64 bostäder i variation 1 rok till 4 rok . De minsta bostäderna mäter 33 kvm och den största hela 98 kvm. Lägenheterna i markplan har egna entréer och självklart får alla boende i huset en egen uteplats eller balkong. Kvarteret erbjuder en grönskande gård med planteringar, lekplats, sittplatser och grillplats.

När du väljer ett hem i Hyllie blir du en pionjär i ett växande Malmö. Få platser erbjuder så många möjligheter och så mycket rörelse som denna fantastiska stadsdel. Shoppa bland cirka 230 butiker i Emporia, se världsartister på Malmö Arena, bo nära parker, skolor och matbutiker. Sen får man inte glömma att med närheten till Kastrup flygplats har du hela världen inom räckhåll!

Interiört är materialvalen tidlösa och kvalitativa. Vi ser kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Materialen är valda med omsorg. För den som vill sätta personlig prägel finns inredningsval att göra, många utan extra kostnad.

Gården är en härligt grön oas skapad av landskapsarkitekten Maja Rytorp. Den erbjuder inte bara en vacker utsikt utan inbjuder även till både gemenskap och umgänge. Växtkonceptet är inspirerat av ett savannlandskap och böljande fält av konstgräs och markyta i form av kullar i olika storlek och höjd stärker denna upplevelse. De flesta av bostäderna i markplan har egna entréer som nås från gård och grönska. Gården är gemensam för kvarteret som Peab uppför.

Planerad inflyttning är kvartal 1 år 2020.

All information om lägenheterna, planlösningar och priser finner ni här,
https://peabbostad.se/projekt/skane/esplanadhuset-hylllie-alle/

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Johanna Flodell

Telefon: 0735-07 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips