Nybyggnadsprojekt
Hyllie - Hyllie Homes

Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Homes består av totalt 68 bostadsrätter. I säljetapp 1 ingår 37 lägenheter. I Hyllie bor en salig blandning av människor från världens alla hörn, i olika åldrar och med vitt skilda bakgrunder. Tack vare den stora mixen av människor är gemenskapen i området stor. I Hyllie Homes vill vi främja detta ytterligare med hjälp av delade ytor och funktioner. Ett stort mervärde är den gemensamma takterrassen som erbjuder träningsmöjligheter. Utsikten över Öresund och böljande vackra fält får man på köpet!

Bostäderna
Hyllie Homes är beläget på en helt fantastisk lite lugnare plats i södra Hyllie. Här bor du nära naturen med fria utsikter men har ändå nära till storstadspuls och oslagbara kommunikationer.

Storleken på lägenheterna varierar, allt från ytsmarta ettor upp till fyra rum och kök. Tack vare spannet av lägenhetsstorlekar, och dess olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper, bland annat penthousevåningar och lägenheter med radhuskvalitéer men också en stor palett av 2:or och 3:or. Här finns bostäder för alla smaker och behov. Dessutom har alla lägenheter balkong, uteplats eller terrass.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök, vitvaror och badrumsinredning kommer från välkända leverantörer.

Vilken köksstil är du?
I våra köksmiljöer från Vedum erbjuder vi tre internationella och kostnadsfria inredningsstilar - Scandinavian Grace, Oriental Mood och French Bistro. Kika gärna in i vårt bildgalleri för att se hur de gestaltar sig.

Välj den som tilltalar dig bäst eller mixa efter din egen smak och stil. Läs mer i inredningskatalogen.

Harmonisk och grönskande utemiljö
Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en njutbar grön gård där vår landskapsarkitekt har skapat en frodig och varierad utemiljö med många spännande inslag och material som för tankarna till medelhavsområdet.

Variationen av träd, buskar och perenner kommer att bjuda på upplevelsevärden året runt i form av blomning, höstfärg och vintergrönska. Det tillsammans med terrassering av gården i olika nivåer, pergola och spaljé skapar flera gröna rum med plats att vistas i.

Planteringslådor i plåt fylls med buskar, klätterväxter och perenner. Under den fina pergolan skapas en trivsam plats. Här finns även en liten fontän och möblemang som inbjuder till vistelse under rankorna av blåregn. Gården i Hyllie Homes blir verkligen något extra!

Träna på taket!
Högst upp finns den gemensamma takterrassen som du kan nyttja året om. Här finns toppmoderna träningsmaskiner för dig som vill motionera. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att detta är en av Hyllies absolut bästa vyer.

Bo nära park, natur och resten av världen
I Hyllie Homes är den stora världen aldrig långt borta, här bor du i ett framtidsområde med internationell karaktär som ligger nära city, shopping, rekreation och upplevelser.

12 minuter bort checkar du in på Kastrup och öppnar fönstret mot världen. Checkar ut gör du betydligt närmare än så. Granne med Hyllie Homes kommer Hyllie stadsdelspark att breda ut sig, ett av de allra största grönområdena i morgondagens Malmö. Jämförbar med Kungsparken i storlek.

Vill du hellre ta dig in till stan så är det bara att sätta sig på cykeln, Tygelsjöstigen ligger precis utanför dörren och tar dig både söderut och in mot centrum. Från Hyllie Homes är det alltid raka vägen till nästa äventyr.

Adressen för Hyllie Homes blir Skrivaregatan och Nålgränd. Den sistnämda blir en mysig, bilfri gågata som ger en rogivande inramning till kvarteret.

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Mattias Jansson


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips