Nybyggnadsprojekt
Idre Activity Lodge

Älvdalens kommun

Totalt 16 stycken parhus i bostadsrättsform byggs på området. Husen är med sin snygga utformning och smakfulla inredning gjorda för den moderna och medvetna kunden, med höga krav på komfort och standard till ett rimligt pris. Stor hänsyn har tagits till miljö och natur vid utformandet av byggnaderna. Husen har en stilren design med träfasader och stora fönsterpartier och smälter in fint i tallskogen som finns utanför dörren. Husen är ritade av den prisbelönta arkitektbyrån Semrén & Månsson.

Husen har en effektiv planlösning på 68-75 välplanerade kvm. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum främjar umgänge och social samvaro, samtidigt som det finns plats för 7-9 bäddar.
Byggnation har startat och inflyttning planeras april-juni.

Området

Idre Activity Lodge är perfekt beläget mellan Idre By och Idre Fjäll. Området ligger alltså bara några minuters bilfärd från både skidområden och serviceutbudet i byn. Lagom till säsongen 2019/20 öppnar ännu ett skidområde; Idre Himmelfjäll - en ny skidanläggning med 20 liftar och dubbelt så många nedfarter, också bara några minuters bilresa bort. Självklart finns det också härliga längdskidspår och skoterspår och en mängd andra aktiviteter.

Sommaren erbjuder fantastiska vandringsleder, löparspår, cykelleder, hästturer, forsränning och fiske . Gillar du golf finns Idrefjällens golfklubb, en av Sveriges mest populära 18-hålsbanor i närheten.

I Idre By finns bra mataffär, systembolag, apotek, bensinstation och flera restauranger. Skoterbutik. Sportbutik för fjällens alla aktiviteter, sommar som vinter.
Vid Idre Fjäll finns ett bra utbud av restauranger, mataffär, butiker och spa vid Pernilla Wiberg hotell. Aktivitetscenter med bowling, gym, pool för barn, sporthall för innebandy eller fotboll, spelhall osv. Vid nya Idre Himmelfjäll kommer även ett nytt centra byggas med skiduthyrning och restaurang.

Finns önskan om uthyrning av huset när den inte nyttjas så finns personal på plats i Idre för all praktisk hantering. Se även projektets hemsida https://www.idreactivitylodge.se/

Kontakta våra mäklare Peter Wannholm 070-433 54 45, [email protected] eller Anna Lindquist 070-512 37 51, [email protected]

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

Peter Wannholm

Telefon: 070-433 54 45
E-post: [email protected]

Magnusson Nyproduktion

Telefon: 08 410 538 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips