Nybyggnadsprojekt
Idre Fjällbäcken - Fjällbäcken - Nyproduktion

Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Brf Fjällbäcken Idre med ett välplanerat och genomtänkt område med totalt 18 lägenheter. Med detalj i varje tanke får du ett bekvämt och exklusivt boende i en slående miljö med närhet till allt. Allrum och sovrum har massivt ekgolv och träpanel i naturlig gråskala. Naturstensgolv i badrum (offerdalsskiffer) med bastu i de större lägenheterna. I köket sitter exklusiv bänkskiva av komposit med kakel som stänkskydd och mörka luckor.
Utvändigt har taket beklätts med betongpanna i svart och vindskivor i grått trä. Fasad av furupanel behandlad med järnvitriol matchade med grå fönster. Utvändigt finns terrass och öppen spis för de mest exklusiva lägenheterna med möjlighet till utomhusspa.
 
Bostäderna i Brf Fjällbäcken Idre lämpar sig väldigt bra för uthyrning eftersom du har närhet till flera fjällanläggningar och du kan även ta längdskidorna eller skotern direkt ut i spåren från området som är omgivet av sevärdheter och vildmark, med mycket goda möjligheter till friluftsliv och aktiviteter.
Här når du på några minuter - Idre Fjäll - med hela dess utbud av aktiviteter året runt och promenadavstånd till Sveriges nyaste skidanläggning Idre Himmelfjäll. Närhet till Fjällbäckstorget som kommer börja byggas inom kort. Samtliga lägenheter kommer erbjuda garage alternativt skotergarage/skidbod.
Skoterleden passerar precis nedanför området - "Skoter in- skoter out" !

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Idre

Mikael Olson

Telefon: 070-347 78 68
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Idre

Telefon: 0253-201 80
E-post: [email protected]