Nybyggnadsprojekt
Industriradhus - EgenLokal

Industriradhus, Norrtälje kommun

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjlighet att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Karlshöjden, Norrtäljes mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Norrtälje centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från service, handel till industriverksamheter.

Unikt för projektet i Norrtälje är att det inkluderar flera installationer:
- Stängsel runt hela fastigheten
- Elgrind med integrerat passersystem
- Larm/kameraövervakning
- Entresol / övre våningsplan i varje lokal
- Större asfalterad yta för bättre tillgänglighet

Ute vid Karlshöjdens industriområde kommer EGENLOKAL.se att uppföra 24 lokaler om ca 6x12 golvyta + tillhörande entresolplan. Totala ytan blir ca 105 kvm. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en likvärdig lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer!

Pris: 1 199 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)
Pris för hörnfastighet / gavel: 1 349 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)

Förväntad inflyttning : Sommaren 2021

Varje fastighet är ca 105 kvm fördelat på 72 kvm golvyta och entresol.
Varje enhet har en vikport om 4,1 x 4 meter (b*h) med gångdörr och fönster för bra ljusinsläpp. I fastigheterna är det isolerade väggar och det är förberett för WC och handfat.
Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare i varje lokal.
Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Samfällighetsavgiften är ca 400 kr i månaden och för detta ingår:
- Fastighetsförsäkring
- Yttre skötsel (snöröjning)
- Ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen
- Service av oljeavskiljare
- Taggsysstem/gsmsystem för el-port
- Övervakning av fastighet
- Planerat underhåll

Du blir även lagfaren ägare och behöver därmed inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

OBS! Välkomna på info-träff den 10/11 på Folkets hus i Norrtälje. Vi bjuder på fika och berättar om oss, projektet och svarar givetvis på frågor. På grund av rådande situation har vi två tider samma dag: kl 16:30 och 17:30. Anmäl dig genom att skicka en e-post med antal personer till oss!

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Maria Strömbäck, [email protected], 070-971 81 89
Björn Strömberg Wallerström,
[email protected], 070-960 05 01
Gustav Kock, [email protected], 0739-72 18 31

På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

34 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

Maria Strömbäck

Telefon: 0709718189
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Norrtälje

Telefon: 017655050
E-post: [email protected]

Guider & Tips