Nybyggnadsprojekt
Ingared - Brf Ingaredspromenaden

Ingared, Alingsås kommun

Här kan du bo med närhet till vacker natur, badstrand, förskola, låg- och mellanstadieskola samt vårdcentral. Du får bra kommunikationer med möjlighet att snabbt ta dig ut på E20 eller ta bussen till Alingsås alternativt Göteborg.
Området Ingareds Ängar tar fart och flera bostäder är under uppförande.

Radhusen i denna föreningen är uppdelade i två etapper. Etapp 1 med adress Lindekullegatan 2A-I är klara för inflyttning december 2020. Etapp två med adress Lindekullegatan 1A-H är prel. klara för inflyttning Q2 2021

Välkommen till dessa trevliga bostadsrättsradhus på Ingaredspromenaden. Här byggs 17 stycken radhus i snarlika storlekar. Kulörerna skiljer sig och skapar ett fint bemötande mot den grönskande omgivningen.
Tanken bakom husens utformning och storlek samt kvaliteter återfinns i berättelsen nedan.

Allmänt:
Ingaredspromenaden består av 17 radhus i bostadsrättsform fördelade på två olika huskroppar. Tanken med Ingaredspromenaden är att skapa flexibla radhus med stor valfrihet och många olika tillvalsmöjligheter. Med det avser vi kombinationen av ett brf-radhus alla fördelar och känslan av en egen villa utan alla dess måsten i form av underhåll och skötsel av hus och trädgård. Husen är i två plan och finns i fyra olika utföranden från 114 till 118,5 m2.
Genom riklig växtlighet och den insynsskyddade entrén med trallgolv, tak och med ett praktiskt förråd i direkt anslutning till entrédörren känner man sig genast välkommen. Bilen parkeras precis utanför dörren och man tar sig lätt in med alla sina matkassar. När dörren öppnas möts man av en öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp, och man ser ut mot uteplatsen på andra sidan huset.
Entréplanet går att få i två olika utföranden – antingen med kök direkt till höger om kapprummet ut mot entrésidan, eller med öppen kökslösning i fil med vardagsrummet ut mot baksidan. Oavsett val av planlösning finns god plats för gemenskap och de som vill kan välja en mysig braskamin mitt i huset. Via en svängd trappa tar man sig upp till det övre planet, där man kan välja mellan tre eller fyra sovrum alternativt ett förråd/klädkammare eller ett allrum.
Husets baksida bjuder på såväl balkong som uteplats med härlig sol läge i sydväst. Den trallförsedda uteplatsen är delvis under tak, och en bit ut i trädgården har man ett rymligt förråd. Även uteplatsen kan man få i olika variationer såsom ett rustikt utekök, en egen kryddträdgård eller bara en stor yta för såväl matgrupp som loungedel.
Genom utvändig avskiljande vägg/förråd som avgränsning mot närmaste granne uppnås också en privat sfär på båda sidor. Tomten utanför huset varierar i storlek mellan ca 70 och 120 m2, beroende på typ av hus, och denna trädgårdsyta disponerar man för eget bruk.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Felix Borg

Telefon: 0733-59 15 12
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]

Guider & Tips