Nybyggnadsprojekt
Ingared - Västra Parkvillan

Ingared, Alingsås kommun

VÄSTRA PARKVILLAN – SISTA PARKVILLAN

Nu är det dags för den tredje och sista Parkvillan på Ingareds Höjd – Västra Parkvillan. 14 unika och charmiga lägenheter med klassisk arkitektur och med omsorg om detaljerna, från 2 rok (55 m2) till 7 rok (145 m2)

Ingared ligger bekvämt nära, bara 20 minuter från Göteborg, smidigt med bil på E20. 7 minuter med bil till mysiga Alingsås med caféer, handel och service. 3 minuter till pendeltåget i Norsesund och därifrån 30 minuter till Göteborgs centralstation.

Ingareds Höjd är den högst belägna delen av det nya området Ingareds Ängar. Här byggs totalt ett 100-tal nya bostäder i form av radhus, kedjehus och mindre flerbostadshus. I området finns en ny stor lekplats och en trevlig grillplats. Det är lätt att ta sig rakt ut i naturen eller ner till sjön Sävelången med dess fina badplatser. Parkvillorna ligger skyddade längst in i kvarteret med utblick över landskapet och upp mot den vackra lövskogen. Husen ligger längs Kulltorpsgatan, utan genomfart, och det är lätt att parkera bilen utanför huset. Genom området går den gamla kyrkvägen som förbinder Ingared med Norsesund och Hemsjö kyrkby. Den är sedan länge ett väl etablerat och vackert gång- och cykelstråk.
I Ingared är det nära till allt. Det är lätt att bo här med barn då det ligger både en förskola och en skola upp till årskurs 6 i området. I samhället finns också motionsstigar, tennis- och fotbollsplaner och även en uppskattad skateboardramp med mera. Hemsjö IF är ortens stora idrottsförening med bland annat fotboll, bandy och gymnastik/boule på programmet. Ingared är ett levande samhälle med affär, vårdcentral, äldreboende och bibliotek. Strax intill samhället ligger även Hemsjös vackra kyrka. Vill du åka till Alingsås, Lerum eller Göteborg finns goda kommunikationer med buss, tåg och bil.

Läs mer på https://parkvillorna.se/

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Felix Borg

Telefon: 0733-59 15 12
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]

Guider & Tips