Nybyggnadsprojekt
Ingarvet - Rissgårdsvägen 10

Bild från Ingarvet  - Rissgårdsvägen 10
Ingarvet , Falu kommun

ETAPP 1 SÅLDES SLUT DIREKT, NU SÄLJSTARTAR VI ETAPP 2 (HUS B)

EGENLOKAL.se presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Vid Rissgårdsvägen 10 beläget på Ingarvets attraktiva industriområde i Falun kommer kommer 26 st enheter att uppföras. Bra och lättillgängligt läge med närhet till centrum innebär stora möjligheter för din verksamhet.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet, Förvaring, Hyra ut, Sälja den vidare, det är din egen fastighet - du bestämmer.

Varje fastighet är ca 72 kvm (6x12 meter). Den generösa takhöjden på ca 5,65 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 105 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,1 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Pris: 999.000 kr inkl. moms (byggherrens investeringsmoms är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) 1 199.000 kr inkl. moms för hörnfastighet.

Hör av dig till Joakim med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Telefon: 070-2798012 Mail: [email protected]

Se mer info i följande filmklipp:

Länk till film

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Joakim Folkesson

Telefon: +46702798012
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Telefon: 023-280 85
E-post: [email protected]

Guider & Tips