Nybyggnadsprojekt
Jakobsberg - Kvarnstugan

Jakobsberg, Stockholm, Järfälla kommun

I Kvarnstugan bor du lummigt och grönt i soligt söderläge bara ett stenkast från pendeltågsstationen i Jakobsberg. Kvarnstugan består av 85 nyproducerade lägenheter på 2-4 rok i ett modernt hus med tre trapphus. Fokus ligger på mindre lägenheter, där varje kvadratmeter tagits tillvara. Lägenheterna är ljusa och luftiga med genomgående öppna planlösningar. Inredningen är smakfullt utvald med en design som ligger i tiden. Rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin och spiskåpa, induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, skjutdörrsgarderober och helkalkade badrum är bara några exempel på lägenheternas fina standard.

Mysig grön gård
Alla lägenheter har balkong eller uteplats i soligt söderläge med utblick mot den lummiga och gröna gården där det finns ytor för trevligt umgänge. I huset finns föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och separata utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Under huset ligger ett garage med 22 parkeringsplatser, hit kommer du med enkelt med hiss direkt från trapphuset.

Nära centrum
Brf Kvarnstugan ligger på gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden en kort biltur bort.

Bra kommunikationer
Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. Med pendeln är du på Stockholms central på bara cirka 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Flera busslinjer går med direkttrafik till Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport.

Lev ett aktivt liv
Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Jakobsbergs simhall har flera bassänger, gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA och en solterrass. I kommunen finns flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för cirka 1 100 personer på läktaren. Den moderna konstgräsanläggningen Järfällavallen med två fullstora 11-mannaplaner för fotboll. En av planerna är uppvärmd, vilket är mycket uppskattat vintertid.

Strax väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke, en 300 meter lång backe med lift. I anläggningens två nedfarter kan du åka snowboard, freeride och rails. Föredrar du golf? Då kan Viksjö golfbana vara värt ett besök. Här finns både en 9 och en 18 hålsbana, båda inbäddade i vacker natur.

Vatten och natur
Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser, och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna.

Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde - Ängsjö. Här finns möjlighet att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren kan man bada och paddla kanot.

Välkommen till HSB brf Kvarnstugan!

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
Läs mer om HSBs nyproduktion i Järfälla

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Patrik Bjurstrom

Telefon: 010-442 02 72
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips