Nybyggnadsprojekt
Järpdalen Söderköping - BRF Järpdalen

Järpdalen Söderköping, Söderköpings kommun

MED LUGNT OCH LANTLIGT LÄGE I UTKANTEN AV SÖDERKÖPING BYGGS NU NATURSKÖNA BRF JÄRPDALEN.

En perfekt plats för livskvalitet. Med lugnet från skogen intill husknuten och fantastiska möjligheter till en aktiv fritid, samtidigt som stadsnära aktiviteter är mycket närliggande. Ljuvliga Smultronstället till exempel, ligger bara fem minuter bort med bil. Här i Järpdalen byggs nu en småskalig och trivsam parhusmiljö med 12 st parhusbostäder om 145,6 m2. Med generösa tomtstorlekar på 940 – 2005 m2 skapar vi en luftig känsla med rymd för trädgårdsdrömmar. Vi kommer även att bygga en inspirerande lekplats. En bostad i BRF Järpdalen är ett trevlig utgångsläge för ett liv i naturen med närhet till både skärgård, kommunikationer, matbutiker, pittoresk småstadsmiljö med gediget restaurangstråk, kanalbåtar och trevlig shopping.

Visionen med BRF Järpdalen är att skapa trivsel på riktigt genom boende vid härliga ängar i lantligt läge med samtidig närhet till aktivitet och stadsmiljö blir trivselfaktorn mycket hög. Här erbjuds du boende i rymliga parhus med öppen och innovativ planlösning. Arkö Bostad har en väldigt hög grundstandard. Det som normalt är tillval hos de flesta är här standard. 2.70 i takhöjd på nedre plan. Köksskåp hela vägen upp till tak från HTH. Carport och garage om 58 m2 ingår. Här har man t.ex lagt
på den exklusiva planlösningen som standard, med exempelvis en tre meter lång köksö i sten. Högkvalitativ kvartskompositsten med underlimmade hoar i både kök och tvättstuga. Stort badrum på övre plan för både dusch och badkar. Generösa utrymmen med fyra sovrum, allrum, kök, vardagsrum och separat tvättstuga. Enligt vår vision för hållbart byggande kommer vi även tillgodose ett nedgrävt vattenuppsamlingkärl vid uppfarten för återvinning av regnvatten som kan användas till bevattning, biltvätt eller varför inte fylla upp poolen på ett miljövänligt sätt.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Norrköping

Marcus Wigren

Telefon: 0708448166
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Norrköping

Telefon: 011- 36 44 50
E-post: [email protected]