Nybyggnadsprojekt
Juvansbo

Uppsala kommun

Uppsalas nya livsstilsboende hittar du i en helt unik natur bara åtta minuter från Uppsalas myllrande stadsliv.

Här i Juvansbo byggs 39 moderna bostadsrätter signerade Pietsch arkitekter. Väldisponerade hem som är 108 kvm eller 124 kvm, har 3-5 sovrum, pris från 2 495 000 kr och månadsavgift från 3 785 kr.

Mittenlägenheter är 108 kvadratmeter stora, med tre sovrum som standard. För den som vill bo större erbjuds gavellägenheterna, med sina 124 kvadratmeter och med möjlighet till fyra sovrum. En generös takhöjd om 3 meter i sällskapsdelen på entréplan i båda hustyperna skapar en mer luftig och härlig rymdkänsla. Köken är Svanenmärkta och kommer från Electrolux Home Sentens. Badrummen är smakligt utformade med inredning från INR och Tapwell.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det drygt 15 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 10 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Läs mer om projektet på www.juvansbo.se

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Rashin Cohen

Telefon: 0735-26 63 00
E-post: [email protected]

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Telefon: 018-55 55 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips