Nybyggnadsprojekt
Kallfors Höjder - Drömmer du om en helt ny bostad i fantastisk natur?

Kallfors Höjder, Södertälje kommun

Byggnationen av det helt nya området Kallfors Höjder är i full gång och nu går det att köpa bostad i etapp 2! I denna andra etapp, vilken omfattar en bostadsrättsförening med 43 lägenheter fördelade på tre hus, kommer man kunna flytta in under sommaren 2021. Etapp 1 är slutsåld men vi har en visningslägenhet på plats som verkligen är värd ett besök.

Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning med fantastisk utsikt. Lägenheterna har 2, 3, 4 eller 5 rum och är mellan 52-117 kvm stora. De större lägenheterna har två WC/D.

Till varje bostad planeras en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området byggs nu också en samlingsplats med tillhörande lekplats och utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och en övernattningslägenhet. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt ska växa ihop med Kallfors golfbana.

Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekterats fram i vacker naturmiljö i direkt anslutning till Kallfors Gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Varmt välkommen till någon av våra visningar på plats. Önskar ni privat visning så är detta inget problem, boka tid med ansvarig mäklare.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

34 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Anna Hellerqvist

Telefon: +46709435530
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Telefon: 08-554 224 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips