Nybyggnadsprojekt
Kappseglaren 2

Östhammar, Östhammars kommun

Nu pågår försäljning av Kappseglaren 2 efter säljsuccén i det första huset. Ett komfortabelt boende i makalöst vacker närmiljö där natur och hav präglar din vardag. Kappseglaren hus 2 har 18 lägenheter i varierande storlekar.
Vi är nu framme vid säljstart av Kappseglaren 2 efter säljsuccén i det första huset.
Med fantastiskt fint läge i direkt anslutning till Östhammars stadskärna växer området Klackskär fram. Ett komfortabelt boende i makalaöst vacker närmiljö där natur och hav präglar din vardag. Idylliska omgivningar med både strandpromenad och marina direkt utanför dörren. En perfekt mix av stad och natur, lugn och komfort. Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt och unikt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning.
Kappseglaren hus 2 har fem våningar fördelade på 18 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval i modernt utförande. Här vill man ta tillvara på ljuset med stora fönster och luftiga ytor. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Känslan mellan inne och ute vill man förhöja och flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll. Som blivande boende har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet. Allt ifrån braskamin på översta planet till ditt eget val av färger på tapeter och kakel. Var med från start och utforma ditt blivande hem.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

Björn Wallerström

Telefon: 0709600501
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Norrtälje

Telefon: 017655050
E-post: [email protected]

Guider & Tips