Nybyggnadsprojekt
Karlssons äng - SÄLJSTART 21 JUNI för Brf Sidenstigen

Karlssons äng, Kalmar, Kalmar kommun

Tid för intresseanmälan utgör turordningsnummer vid säljstarten. Anmäl intresse via www.ekebladbostad.se/sidenstigen

Varmt välkommen till Brf Sidenstigen! Här planeras nu för 21 nya kvalitativa radhus på Karlssons äng i tre olika storlekar - 115 kvm, 142 kvm samt 155 kvm. Bostäderna är moderna, ytsmarta och väl genomtänkta.

Nedre plan har sociala och öppna ytor med en tydlig koppling mellan kök, vardagsrum och altan. På övre plan finns de mer privata delarna med tre sovrum, ett allrum - som kan göras om till ett fjärde sovrum - samt ytterligare ett badrum.

Behöver familjen mer utrymme? Varför inte välja ett hus i 2,5 plan som antingen ger ett extra allrum eller stort sovrum alternativt ett rum samt en takterrass i härligt solläge. Samtliga bostäder får uteplats och/eller trädgård på både fram- och baksida, parkeringsplats för 1-2 bilar vid entrén samt externt förråd.

God design och robusta materialval är ledorden när det kommer till interiören. Inredningen är vald med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. För den som önskar sätta egen prägel på sin nya bostad kommer det att finnas möjlighet att göra tillval fram till en viss tidpunkt i processen. Här får du ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande. När du väl får nycklarna i din hand är allt klart och du får fokusera på det som är roligt - att flytta rakt in!

Med ett hem i Brf Sidenstigen bor du på attraktivt läge mellan natur, service och stadspuls. Alltså en perfekt kombination med närhet till det mesta.

Låter det intressant? Gör din intresseanmälan till Brf Sidenstigen via projekthemsidan: www.ekebladbostad.se/sidenstigen. NOTERA att tid för anmälan utgör turordningsnummer vid säljstarten. Du får då även löpande ny information kring projektet, bostäderna och den kommande säljstarten.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Katrin Franander

Telefon: +46733909349
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Telefon: 0480-42 53 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips