Nybyggnadsprojekt
Karlssons äng - Välkommen till Brf Karlssons Äng!

Karlssons äng, Kalmar, Kalmar kommun

Välkommen till Brf Karlssons Äng - 12 vackra och funktionella lägenheter!

Ytsmarta och moderna bostäder där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen tillagas. Attraktiv design och hållbara material är ledorden bakom interiörvalen. Grundutförandet är klassiskt, stilrent för att passa väl ihop som bas till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

I entrén ligger ett praktiskt klinkergolv som tål såväl smuts som väta och i kök, vardagsrum samt sovrum ligger ekparkett. Köket är stilrent och har nordisk design (HTH/Marbodal eller likvärdigt) i sitt grundutförande med släta, vita och mjukstängande skåp och lådor, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Generösa och helkaklade badrum med komfortgolvvärme (el). Badrummen har tvättställ med kommod och spegel med belysning ovanför, dusch med raka duschväggar i klarglas, samt tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i 2:an).

Varje bostad i bottenplan har en egen stenbelagd uteplats med täppa alternativt balkong en våning upp. Dessutom ingår både en parkeringsplats och ett förråd i månadsavgiften.

Detta är föreningen för dig som söker efter ett personligt kvarter med radhuskänsla. För dig som dessutom vill påverka inredning och utrustning för att sätta din personlig prägel på lägenheten är detta verkligen rätt projekt!

Låter det intressant? Boka ett personligt möte med mäklaren för genomgång av projektet.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Emil Borgemo

Telefon: +46700904958
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Telefon: 0480-42 53 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips