Nybyggnadsprojekt
Kirseberg - Knytkalaset, Serneke

Kirseberg, Malmö, Malmö kommun

I Sege park blommar redan buskarna, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten och utanför Sernekes projekt Knytkalaset står en ståtlig kastanjeallé. Här bor du bland kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Där delningsekonomi och framtidens boendelösningar genomsyrar området. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen. För att vardagen ska vara lättare. Och roligare. Välkommen till Knytkalaset i Sege Park!

Lägenheterna kommer att vara flexibla så att du kan förändra och anpassa ditt boende. I treorna och fyrorna kan du välja bort en vägg och göra vardagsrummet ännu större. 44 smarta lägenheter, i ett område som ska bli Malmös skyltfönster för hållbar utveckling med Neighbourhood sharing i fokus. Dela utsikt och morgonsol. Parkpromenad och joggingtur. Odlingslådor och lugn. Och kanske bil och bakform. Inflyttning beräknad höst/vinter 2023.

Knytkalaset kommer självklart ha solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Och om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

I Sege park utvecklar Malmö stadens mest hållbara område och framtidens mest moderna boendelösningar. Med allt från öppen dagvattenhantering, lokala energikällor, smart elnät och självförsörjande gatubelysning tillsammans med återbrukstation, växthus och cykelpool.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Johanna Flodell

Telefon: 073-507 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips