Nybyggnadsprojekt
Kläppen, Sälen - NYPRODUKTION - Bostadsrätter med riktigt attraktivt Ski in - Ski out läge i populära Kläppen!

Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

ENDAST EN LÄGENHET KVAR! Ski in-Ski out på riktigt, glid rakt ut i pisten från din lägenhet.

Bästa läget i Kläppen!
Ett fantastiskt läge på ”hyllan” centralt i anläggningen, intill 2 pister och med utsikt över de blånande bergen i väster. Tillsammans blir detta ett riktigt attraktivt Ski in - Ski out läge för lägenheter i populära Kläppen!
Modern och tidsenlig fjälldesign, effektiva och rymliga lägenheter om 4 rum & kök. Härlig balkong och uteplats i västerläge med utsikt direkt över pisten. Förråd och hiss finns. Parkering i direkt anslutning till din bostad.
Projektet består av totalt 12 lägenheter med inflyttning i slutet av december 2020. Alla lägenheter har direkt närhet till pist och ski in-ski out läge, du har utsikt över pisten från balkongen och glider bara ut i backen!

Kläppen – en skidanläggning som satsar, växer och utvecklas
Kläppen satsar under de kommande åren 200 miljoner kronor på ett nytt skidområde med fem pister, en stolslift och ett hotell.
Hotellet byggs nu på det som kallas Tranantorget vilket ligger alldeles bredvid området Gullbrändan, medan det nya skidområdet expanderar Kläppens anläggning söderut.

Kläppen – en del av Sälen
Sälenområdet är en av de största skidanläggningarna i Sverige. Sälen innefattar Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället och Stöten. Sälen har totalt 110 liftar och 127 nedfarter, av dessa är 21 liftar och 34 nedfarter i Kläppen. Den högsta fallhöjden är 315 m vilket är näst högst i Sälen men högst för hela familjen då det är lätta nedfarter ända från toppen. Kläppen är kända för sin varierade och roliga skidåkning med pister i alla väderstreck där ingen nedfart är den andra lik. Kläppen har också enligt mångårig röstning den bästa snowparken i Sverige. Ja, topp tre i världen när man lyssnar på åkarna själva. I Kläppen är man erkänt duktiga på att behandla och producera snö, den så kallade Kläppensnön.

Del-/finansiera din lägenhet genom uthyrning
Uthyrning av lägenheter via Kläppen Ski Resort. Det är enkelt att hyra ut sin lägenhet via Kläppen Ski Resorts uthyrning. Du bestämmer själv hur mycket du vill hyra ut. Provision utgår per uthyrning (oftast vecka). Uthyrningssäsongen, som kan vara max 19 veckor, startar v 50. Attraktiviteten och läget för din lägenhet är bästa tänkbara. Lägenheten är nyproducerad, modern och stilren. Läget på ”hyllan” i Gullbrändanområdet är ett toppenläge centralt i anläggningen och med fin utsikt. Intresset förstärks av läget nära två pister, varav den ena alldeles intill, Ski in – ski out. Med uthyrning kan man finansiera hela eller delar av lägenhetens driftskostnader.

Möbelpaket
I samarbete med byggherren har Permia Inredningar AB tagit fram två proffsiga alternativ, vilket innebär att du kan åka upp med tandborsten, vrida om nyckeln och njuta av din nya bostad precis intill pisten i Kläppen!
Många av våra kunder har under åren uppskattat att komma fram till en boklar lägenhet. I paketet ingår förutom möbler, textiler, övrig inredning och husgeråd, även frakt fram till dörren, uppackning och montage av erfarna montörer och självklart omhändertagande av allt emballage. Du väljer själv om du vill köpa ett helt paket eller delar av ett paket. Vid köp av ett helt paket lämnar Permia en mycket förmånlig rabatt på 10%,

Alla frågor gällande möbelpaket och inredning, maila eller ring Sara Dahlberg på Permia Inredningar AB tel. 0271-58093 eller [email protected]

Möjliga tillval:
Kamin Contura 750 grå, bakomliggande fondvägg – 70 000 kr inkl moms
Inglasning – 85 000 kr inkl moms
Externt uteförråd om ca 4 kvm – 60 000 kr inkl moms

Se viktig information under DOKUMENT längre ner i annonsen. Nedladdningsbara pdf:er finns.

Sammanfattning projektet:
Gullbrändan - Bästa läget i Kläppen
- Gullbrändans område ligger centralt i anläggningen, något som blir svårt att hitta i framtiden.
- Området ligger mellan 2 pister.
- De hus/lägenheter som säljs i detta prospekt ligger på en naturlig ”hylla” över alla andra hus som byggts inom Gullbr

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Niklas Sandberg

Telefon: +46702755443
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Telefon: 0243-79 44 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips