Nybyggnadsprojekt
Klinga Park

Norrköpings kommun

Bara en järntrea dogleg höger från Klinga Golfbanas klubbhus finner du i ruffen 12 villatomter, 10 friköpta tomter för uppförande av 2-plans kedjehus samt 18 radhus i bostadsrättsform.

Försäljningen pågår och bygget har dragit i gång.

Villatomterna är obundna till husleverantör alternativt kan du nyttja Sjötorpshus fina erbjudande om en- eller tvåplanshus. Här får du en unik möjlighet att skapa ditt perfekta boendet för dig som värderar möjligheten till en aktiv fritid och närhet till naturen, utan att göra avkall på närheten till stan. Anmäl ditt intresse idag för att reservera en tomt, fasta tomtpriser! Oavsett tomtstorlek finns här gott om plats för samvaro, lek och småskalig odling. Att bevara områdets karaktär har känts viktigt och därför har tomterna planerats väl, så att så många befintliga träd som möjligt sparas. Villatomterna är 840–1208 kvm stora och bjuder på en fantastisk utsikt över golfbanan och skogen.

Brf Klinga Park kommer bestå av 18 st radhus i två plan med en boarea på 121 kvm och fyra rum och kök samt två badrum och en separat tvättstuga. Husets höjdpunkt torde dock vara – inte bara rent bokstavligt, den generösa takterrassen med magnifik utsikt.

Området är beläget 8 km söder om Norrköping, precis intill Klinga Golfbana och 32 km norr om Linköping. Material och utrustning i utemiljön är valda för att smälta in bra i omgivningen. Här finns trä och sten, och kulörerna är jordnära. Dessutom kommer där att anläggas lekpark, gemensam grillplats samt en större gräsyta att spela boll eller kubb på, eller att bara vara på.

Nu är det bara upp till dig att bestämma vad som passar bäst för just ditt liv och vilken vy du vill vakna till!
Välkommen att höra av dig för mer information hälsar Johan och Jerry.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Johan Ahlén

Telefon: 0703-323302
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Telefon: 011-237000
E-post: [email protected]