Nybyggnadsprojekt
Knistad Äppelby - ÄPPELBYVÄGEN 1-20

Knistad Äppelby, Skövde kommun

Nyproduktion vid Knistad Herrgård med restaurang, hotell, gym, golf, natur mm. Byn består av 20 cirkelformade tomter om ca 700 kvm som omges av häckar med Avebok. Mellan tomterna finns äppelträd och i området planeras gång- och cykelvägar, parkeringsplatser under tak, gästparkeringar och miljöstation. I Äppelbyn och på Knistad Herrgård är det enkelt att umgås med grannar och vänner. Som boende i byn kan du spela golf, rida, träna på gym, springa, promenera eller plocka svamp och bär i de vackra omgivningarna. Det kommer finnas möjlighet att köpa tilläggstjänster via Knistad Herrgård så som trädgårdsskötsel, snöskottning, städhjälp, catering, husvakt och tvättservice. Du har dessutom 25% rabatt på hela Knistads utbud.

Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma med Äppelby Entreprenad AB. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Tomten säljs för 495 000 kr med villkor att entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma tecknas för 3 500 000 kr. För information avseende huset, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till säljaren. Under dokument och länkar högre upp i beskrivningen finns detaljplan och länk till Äppelbyns hemsida med mer information. Bilderna på huset i denna annons är ett av de färdiga husen i Äppelbyn där köparen även gjort tillval på inredning mm. Nedan beskrivning avser originalstandard i Villa Aroma Boarea 117,5 kvm och Biarea 11 kvm. och informationen är hämtad från säljaren.

HALL
Ljus rymlig hall med vita väggar och klinkergolv. Här finns en stor skjutdörrsgarderob till förvaring.

KÖK
Stort rymligt kök i vinkel med gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Ovanför köksbänken finns ett fönster som erbjuder utsikt över framsidan på trädgården. Fullutrustat kök med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd. Vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket finns det luftiga vardagsrummet. Du väljer om du vill ha en helt öppen planlösning till köket, halvöppen eller avskilt. Från vardagsrummet kommer du ut till en insynsskyddad tomt med en träaltan längs med huset.

SOVRUM 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. En hel vägg med skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats till förvaring. Sovrummet har en egen utgång till altanen och tomten. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM
Stort ljust badrum med vädringsfönster. Dusch med duschväggar, tvättställ med kommod och ett skåp ovan, handdukstork och wc. Ljust kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

GÄST WC
Gäst Wc med tvättställ och kommod samt skåp ovan. Ljust kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk med tvättho.
Här finns även husets värmepump. Ljust kaklade väggar och grått klinkergolv.

FÖRRÅD
Huset har två förråd till förvaring av det ni önskar.

FINANSIERING
Som köpare kan ni välja den bank ni önskar till finansiering, det finns ett samarbete med SEB, Nordea och Handelsbanken som har information om projektet Äppelbyn och som ni kan kontakta.

Kontaktperson på SEB är Henrik Strandberg, 073-440 76 28 [email protected]

Kontakt på Nordea är Madelene Danielsson, 010 157 00 74, [email protected] och
Fredrik Sahlberg, 010 156 66 35, [email protected] alternativt [email protected]

Kontaktperson på Handelsbanken är Henrik Forsell 0771-77 88 99 och Emelie Schultz 0500-493973

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos CHRISTANDER Fastighetsförmedling

Camilla Christander

Telefon: +46725-601133
E-post: [email protected]

CHRISTANDER Fastighetsförmedling

Telefon: +46725601133
E-post: [email protected]

Guider & Tips