Nybyggnadsprojekt
Kolhättan

Stenungsunds kommun

Endast en tomt finns kvar, tomt nr 2. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus med havet i blickfånget! Bo bekvämt och rogivande i vackra färjeläget Kolhättan, strax norr om centrala Stenungsund, med utsikt över Halsefjorden mot Orust. Nu har du chansen att knipa en av de fyra generösa villatomterna som erbjuds och bygga en vacker villa ur populära A-hus breda utbud.

Kolhättan bjuder på vackra och idylliska miljöer med både hav och skog. Vid färjeläget hittar du småbåtshamn och salta bad är aldrig långt borta. Skola och förskola hittar du i närbelägna Ödsmål och gymnasieskola i centrala Stenungsund.

I centrala Stenungsund finns all typ av service du kan tänkas behöva och dessutom ett stort köpcenter längs med vattnet. Restauranger finns det många och kommunen är känd för sitt rika kulturutbud. I kolhättan bor du dessutom med tillgång till alla Orusts och Tjörns idyller och pärlor inom räckhåll.

A-hus-villorna har alla gediget genomtänkta lösningar och du kommer enkelt att hitta en modell som passar just dig!

Ta chansen och uppfyll din husdröm om ett nybygge vid havet tillsammans med erfarna A-hus. Lättare än såhär blir det nästan inte!

Denna förmedling gäller endast fastigheterna (tomterna). Köp av fastigheten förutsätter att köpare ingår avtal med A-hus om uppförande av bostadsbyggnad på fastigheten. För frågor om husmodeller, beskrivningar och entreprenadens genomförande kontakta A-hus, Håkan Engsfelt 0705-648054, [email protected]

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Andreas Lidenfors

Telefon: 0760-244181
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Telefon: 0303-65930
E-post: [email protected]

Guider & Tips