Nybyggnadsprojekt
Kungsberget - Å-Hus F, G, H & I

Kungsberget, Sandvikens kommun

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I expansiva Kungsberget finns nu möjlighet att köpa en lägenhet i ett av de populära Å-Husen F-I. Det finns åtta lägenheter i varje Å-Hus med en fördelning av fyra lägenheter om 56 kvm(6 bäddars och prel. Månadsavgift om 2900 kr) samt fyra lägenheter om 85 kvm(10 bäddars och prel månadsavgift om 4 200 kr). Sammanlagt är det 16 lägenheter om 6 bäddar och 16 lägenheter om 10 bäddar. De moderna lägenheterna har en bra planlösning och det finns två extrabäddar i bäddsoffa. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet.
Till varje lägenhet ingår ett skidförråd direkt anslutning till entrén till respektive lägenhet. Parkeringsplatser med uttag för motorvärmare direkt i anslutning till varje lägenhet. Med utgång från den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum finns en utgång till balkong med fin utsikt över backarna. Lägenheten har fiber från Sandnet via WIFI samt kabel-TV via Kungsberget. Detta ingår i månadsavgiften.

Under de sista fem vintersäsongerna ökade Kungsberget mest av alla skidorter i Sverige. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel m.m.
Kungsberget är också Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilken skapar en väldig stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. Trenden inom Skidsverige är att fler och fler är intresserad av att boka weekends istället för hela veckor vilket också är positivt för Kungsberget med tanke på läget intill hela Mälardalen/Stockholm och därmed kort restid.

19 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]

Guider & Tips