Nybyggnadsprojekt
Kungsberget - BRF Terrassen i Kungsberget

Kungsberget, Sandvikens kommun

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Nu till sommarhalvåret planerar Kungsberget också satsning på cykling och andra sommaraktiviteter.
I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen, planeras byggnation av 16 lägenheter med genomgående hög standard. De nyproducerade lägenheterna om 49 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via hallen finns ingång till ett duschrum och balkong finns i anslutning till vardagsrummet.
I anslutning till lägenheterna på Terrassen kommer det att uppföras en gemensamhetsbyggnad med relaxavdelning inkl. bastu samt förråd och verkstad för cykel.
I köpeskillingen ingår nya inventarier och husgeråd som är anpassat efter Kungsberget uthyrningskrav och allting är klart vid inflyttning i december 2021.
Under säsongerna 2017-2019 ökade Kungsberget mest av alla skidorter i Sverige med +31%, +25% & +10% vad gäller antal gästnätter. Kungsberget är Mälardalen & Stockholms närmaste skidort!
Kontakta Gustav eller Emma på Fastighetsbyrån för mer information och bokning av lägenhet, varmt välkommen.

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]

Guider & Tips