Nybyggnadsprojekt
Kv. Kaprifolen i Getskär

Stora Höga, Stenungsunds kommun

Kvarteret Kaprifolen, som är vår andra etapp i området, består av 16 villor – 5 enplanshus, 6 tvåplanshus & på resterande 5 tomter går det nu att välja mellan enplans- & tvåplansvillorna.
Här erbjuder vi dig som vill ha närhet till havet men samtidigt bo på bekvämt pendlingsavstånd till Stenungsund och Göteborg en unik möjlighet. På gångavstånd har du badplatser, bryggor, förskola och skola.

Alla är byggda i trä med fasader av liggande trä i en vacker naturgrå nyans och med tak av sedum. En vacker utformning som passar väl in i naturen och den omgivande skärgårdsmiljön. Husen har rejäla altaner i söder- eller västerläge, carport och ett utvändigt förråd.

Enplanshusen har en välplanerad boyta om ca 95 kvm fördelad på tre sovrum och ett stort härligt vardagsrum som knyts ihop med kök och matplats i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier från två håll skapar en ljus och härlig känsla. Från kök och vardagsrum finns det två utgångar till altan och trädgård.

Tvåplanshusen rymmer fem rum och kök på totalt ca 127 kvm. Även här möts du av en öppen planlösning och fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. På entréplanet bildar kök, matplats och vardagsrum den självklara platsen för gemenskap, och härifrån tar du också steget ut på altanen. En trappa upp hittar du den mer privata delen av huset med tre sovrum, ett allrum och badrum.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Helén Roth

Telefon: +46703814999
E-post: helen.ro[email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Telefon: 0303-814 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips