Nybyggnadsprojekt
Kvarnbyn - Mariedahl

Kvarnbyn, Göteborg, Mölndals kommun

Allra högst uppe på Kvarnbyterrassen bygger vi brf Mariedahl som kommer bestå av 116 lägenheter fördelat i fyra olika hus. Sammanhängande med husen finns ett stort garage där ni enkelt kan parkera bilen eller cykeln och åka direkt upp till lägenheten och är oberoende av varken vind och regn. Inflyttningsklart! Tillträde enligt överenskommelse.

Arkitekterna har hämtat inspiration från omgivningen och den industriella tiden i Mölndals Kvarnby för att nu skapa moderna hus som andas historia. Här bor man nära vacker natur i historisk miljö, samtidigt med endast en kort promenad ner till Mölndals Centrum med den nya gallerian som invigdes hösten 2018 och mycket bra kommunikationer. Du kan enkelt förena cityliv med promenader i naturen. Eller varför inte ta ett kvällsdopp i Stensjön bara några minuter bort.
Lägenheterna är smart planerade, enkla att möblera och har många fina fördelar. På den rymliga balkongen har du möjlighet att njuta av fina dagar. Njut av kaffet på balkongen, förmiddagssol ger en härlig start på dagen. Flera lägenheter har även fransk balkong så du kan fortsätta utomhuskänslan inne.

Klicka på Bostadsväljaren så ser du vilka lägenheter som fortfarande är till salu, priser och planritnignar. När du hittar din drömlägenhet är det bra att vara väl förberedd med ett giltigt lånelöfte för att kunna skriva avtal.

Välkommen att ringa oss!
Eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

Karin Pollak

Telefon: 010-442 20 37
E-post: [email protected]

HSB Göteborg

Telefon: 010-442 20 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips